Την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες ανάπτυξης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, Αλεξάντερ Ζίνελ, κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης, εν όψει της ανάληψης της διαχείρισης των αεροδρομίων, στις 15 Μαρτίου.

«Εργαζόμαστε σκληρά για ένα έργο, το οποίο ξεπερνά τα στενά όρια του συνηθισμένου» τόνισε, μεταξύ άλλων, και πρόσθεσε πως «ξεκινάει μία νέα εποχή στη λειτουργία και διαχείριση των 14 αεροδρομίων, καθώς και στην εξυπηρέτηση των επιβατών».

Κατά τον ίδιο, στόχος είναι η ανάπτυξη των αεροδρομίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προορισμών αυτών και της Ελλάδας γενικότερα, σε στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες.

«Πιστεύουμε ακράδαντα στις δυνατότητες ανάπτυξης τόσο των αεροδρομίων, όσο και των προορισμών που εξυπηρετούν» συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο.

Επίσης, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους, η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει 1,2 δισ. ευρώ στα συγκεκριμένα αεροδρόμια, υπενθυμίζοντας πως έχει δεσμευτεί για επιπλέον επενδύσεις, ύψους 330 εκατ. ευρώ, εντός της επόμενης τετραετίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας