GEA Solutions – Πιστοποίηση στην ασφάλεια τροφίμων. Μια αναγνωρισμένη εταιρεία, με πολυετή πείρα και σειρά πιστοποιήσεων στους τομείς Ασφάλειας Τροφίμων. Ειδικές άδειες αποθήκευσης και ανασυσκευασίας επικίνδυνων χημικών προϊόντων, άδεια για αποθήκευση τροφίμων και ζωοτροφών και ISO 22000 διέπουν τις εγκαταστάσεις της στα Καλύβια Αττικής.

Η αφοσίωση της GEA Solutions στην εύρεση οικονομικών και ταυτόχρονα πρακτικών λύσεων για την ασφάλεια και την προστασία του χώρου εργασίας, και συνεπώς και των εργαζομένων, την έχει οδηγήσει σε πληθώρα συνεργασιών με εταιρείες, ιδιώτες και δημόσιες υπηρεσίες. Άμεση συνέπεια αυτού είναι η συνεχής ενίσχυση της εταιρικής της καταξίωσης στον επιχειρηματικό χώρο, αλλά και η συνεχής βελτιστοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει, ώστε να ταυτίζονται με τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Ολοκληρωμένος πάροχος πιστοποιημένων λύσεων

Η GEA Solutions, εκτός από την προμήθεια μηχανημάτων και αναλωσίμων για τον έλεγχο της ποιότητας ασφάλειας -μέσα από συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές με ευρεία γκάμα κάλυψης σε όλη τη βιομηχανία τροφίμων/ποτών/νερού- την καινοτομία και την εξαίρετη πελατοκεντρική προσέγγιση, δραστηριοποιείται πλέον και στην κατηγορία των Α΄ Υλών τρoφίμων. Τα συγκεκριμένα προϊόντα προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα, διαθέτουν πιστοποιήσεις Halal και Kosher, allergen-free ιδιότητες, και είναι κατάλληλα για χρήση σε non GMO προϊόντα αλλά και σε Vegan προϊόντα. Δύο από τις στρατηγικές συνεργασίες της συναντώνται με τις εταιρείες IMAG Organics (προϊόντα βιολογικής Αγαύης) και της OHLY GmbH (αγνά βελτιωτικά γεύσης που βασίζουν τη δράση τους σε ωφέλιμους ζυμομύκητες).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ

• Pro-Tect®
Το PRO-TECT® Surface Protein Swab kit ανήκει στην καινοτόμο προϊοντική σειρά Innvolutions της GEA Solutions και αποτελεί ένα οικονομικό και γρήγορο test, που βοηθά σημαντικά κατά τη διενέργεια τήρησης των απαιτούμενων προϋποθέσεων πρωτοκόλλων ασφαλείας τύπου HACCP. Βάσει των πρωτεϊνών κατευθύνει στην ανίχνευση υπολειμμάτων τροφίμων σε επιφάνειες παραγωγής τροφίμων μετά από διαδικασίες ρουτίνας καθαρισμού και απολύμανσης. Η γρήγορη, εύκολη και οπτική ανάγνωση μιας αλλαγής χρώματος υποδηλώνει την παρουσία ανιχνεύσιμων επιπέδων πρωτεΐνης και τα γρήγορα αποτελέσματα επιτρέπουν άμεση διορθωτική δράση. Αυτό το test είναι εύκολο στη χρήση, χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Χρησιμοποιώντας αυτό το test, η αποτελεσματικότητα του καθαρισμού σε κρίσιμες περιοχές συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ενός περιστατικού ασφάλειας τροφίμων.

• IMAG Organics
H GEA Solutions σε συνεργασία με την IMAG Organics φέρνουν απευθείας από τα χωράφια του Μεξικού στο τραπέζι των καταναλωτών την υψηλότερη ποιότητα φυσικών γλυκαντικών και λειτουργικών ινών.
– Πλήρης σειρά γλυκαντικών με βάση την καθαρή Αγαύη
– IMAG Agave Syrup: Σιρόπι αγαύης ένα φυσικό γλυκαντικό από την ποικιλία Blue Weber Agave με χαμηλό Γλυκαιμικό δείκτη, ιδανικό υποκατάστατο της ζάχαρης και του μελιού.
– Σιρόπι κρυσταλλικής αγαύης IMAG: Ακατέργαστη, καθαρή, φυσική εναλλακτική ζάχαρη σε κρυσταλλωμένη μορφή που παρασκευάζεται 100% από σιρόπι αγαύης.
– Η IMAG Agave Inulin: Φυσική ίνα που λαμβάνεται από την Blue Weber Agave. Εξαιρετικά διαλυτή με ουδέτερη γεύση.

• Άλλες λύσεις IMAG:
– Aloe Vera IMAG (σκόνη, υγρό): Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό ή/και πρώτη ύλη σε συμπληρώματα διατροφής για ανθρώπους και ζώα, σε ποτά και καλλυντικά κ.ά.
– Σιρόπι Ταπιόκας IMAG: Αποτελεί φυσικό σιρόπι που χρησιμοποιείται για να προσθέσει γλυκύτητα, δέσιμο ή υφή σε ποτά, αρτοσκευάσματα, επιτραπέζια σιρόπια, κατεψυγμένα επιδόρπια και γλυκά.

• OHLY
Η Ohly είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ειδικών εκχυλισμάτων μαγιάς, γεύσεων με βάση τη μαγιά και συστατικών αποξηραμένων γεύσεων που βασίζονται σε παράγωγα μαγιάς και καρυκεύματα αποξηραμένα με ψεκασμό.
– Πλήρης σειρά Α΄ υλών OHLY: Βελτιωτικά γεύσης, Βελτιωτικά υφής, Μείωση αλατότητας, Μείωση ζάχαρης, Μέσα οξύτητας, Γεύσεις φρούτων σε σκόνη, Συστατικά για διαμόρφωση γεύσης.

• OLEO Test ελέγχου ποιότητας λαδιού
Αξιόπιστο τεστ στο πλαίσιο HACCP για έλεγχο ποιότητας μαγειρικού λαδιού και τηγανόλαδου. Αποτελεί μια οικονομική μέθοδο για τον έλεγχο της ποιότητας των ελαίων που περιέχονται στα τρόφιμα. Επιτρέπει σε λίγα λεπτά τον εντοπισμό των εξαιρετικά επιβλαβών για την ανθρώπινη υγεία πολικών ενώσεων και χρησιμοποιείται τακτικά από επίσημους φορείς σε ενέργειες επιθεώρησης, γεγονός που τους επιτρέπει να το χρησιμοποιούν ως νομικό αποδεικτικό στοιχείο.

Νέο e-shop με εξειδικευμένα προϊόντα για τον κλάδο της HO.RE.CA.

Η GEA Solutions «αφουγκραζόμενη» τις τάσεις της εποχής για γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές και με βασικό της σκοπό τη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της, ανέπτυξε ένα πρωτοποριακό e-shop για την κάλυψη των αναγκών του κλάδου HO.RE.CA. Το e-shop προσφέρει τη δυνατότητα on-line παραγγελιών με ταχύτητα και ασφάλεια μέσα σε ένα όμορφο, λειτουργικό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον. Τα εξειδικευμένα προϊόντα που πωλούνται μέσα από αυτό είναι κατάλληλα για Ποιοτικό Έλεγχο Τροφίμων, Ποτών και Νερού, με σκοπό την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, τον Έλεγχο Μικροβιακού φορτίου σε επιφάνειες και τρόφιμα, αλλά και την προστασία έναντι του COVID-19. geasolutions.gr/e-shop.

Έχουν εμπιστευτεί την GEA Solutions

Οι εταιρείες που εμπιστεύονται την GEA Solutions καλύπτουν μεγάλο εύρος, από μεγάλες βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων μέχρι εταιρείες παροχής υπηρεσιών και έρευνας για την ασφάλεια τροφίμων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας