Την περασμένη Κυριακή, 12 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του Ταξιδιωτικού Οδηγού  του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ.

  • Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Τριφυλίας. Ο δήμαρxος της Τριφυλίας, κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ήταν ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι. Ανάμεσά στους επίσημους, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Ευρωπαϊκών θεμάτων, κ. Γιώργος Κατρούγκαλος, o κ. Γιώργος Μασαούτης, Πρόεδρος περιφερειακής υπηρεσίας τουρισμού Πελοποννήσου, καθώς και ο πρόεδρος της TEMES SA – Costa Navarino, κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.
  • Τον οδηγό παρουσίασε η δημορισογράφος τουριστικού ρεπορτάζ, Μαργαρίτα Μανούσου, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Τουριστική Αγορά, μέλος του δ.σ. του ελληνικού τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων δημοσιογράφων.
  • Για την Costa Navarino μίλησε η Dr. Βασσιλεία Ορφανού, που έχει τη Διεύθυνση Δημοσιογραφίας και Δημοσίων Σχέσεων, της TEMES SA – Costa Navarino.

Η παρουσίαση του οδηγού, είχε ως στόχο την παρουσίαση ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού, που έχει πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες, τόσο σε φυσικές ομορφιές, αρχαιολογικούς χώρους, ναούς όσο και σε καλές τουριστικές υποδομές.

Η Μαργαρίτα Μανούσου παρουσίασε την περιοχή και τα σημαντικά σημεία τουρστικού ενδιαφέροντος. Μίλησε για τις δυνατότητες ανάπτυξης αυτού του προορισμού και την ανάγκη υλοποίησης συνεργειών των ιδιοκτητών των τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής. Διάβασε επιλεγμένα αποσπάσματα από τα κείμενα του οδηγού και έκλεισε την παρουσίαση αναφερόμενη στα πολλά θετικά στοιχεία που συνδυάζει ο προορισμός ΤΡΙΦΥΛΙΑ και την δυναμική προοπτική που έχει.

Η Βασσιλεία Ορφανού μίλησε για τις εγκαταστάσεις της TEMES – Costa Navarino, και για τις ενέργειες προβολής που πραγματοποιεί η TEMES τόσο προς την Ελλάδα όσο και προς το εξωτερικό. Αποτέλεσμα είναι η προσέλκυση μεγάλου αριθμού επισκεπτών σε όλη την περιοχή.

Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Ιωάννης Κατσούλας, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας.

Περισσότερες πληροφορίες www.dimostrifylias.gr

Γραφείο Δημ. Σχέσεων & Επικοινωνίας Δήμου Τριφυλίας – Τηλ. επικοινωνίας 2761360033

 

 

Save

Save

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας