Το παρόν στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2019 που πραγματοποιήθηκε φέτος τον Οκτώβριο στην Κολωνία έδωσε η e-fresh.gr μέσα από την συμμετοχή της στο συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου τροφίμων. 

Το συνέδριο Anuga 2019 διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης μετά από το έντονο ενδιαφέρον για την άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου τροφίμων σε παγκόσμιο επίπεδο. Είχε ως βασικό θέμα το μέλλον του on line grocery και μια διεθνή συμμετοχή σημαντικών ομιλητών που παρουσίασαν την εξέλιξη του κλάδου στην εκάστοτε αγορά, από την Ινδία και το Ντουμπάι μέχρι την Αμερική και την Σιγκαπούρη.  

Η e-fresh.gr εκπροσωπήθηκε από την Ζήνα Μαυροειδή που μίλησε για ψηφιοποίηση της αγοράς τροφίμων και συγκεκριμένα για την προσέγγιση της e-fresh.gr στην ελληνική αγορά. Παρουσιάστηκε η στρατηγική επιλογή του αυτοματισμού στην εφοδιαστική αλυσίδα, η πορεία της e-fresh.gr μέχρι σήμερα αλλά και τα trends που βλέπουμε για τα επόμενα χρόνια.

Η ελληνική συμμετοχή της e-fresh.gr χαρακτηρίστηκε από επιτυχία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον για ένα success story που αναπτύσσεται στην μικρή αλλά έντονα ανοδική ελληνική αγορά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας