Με όλο και περισσότερους επισκέπτες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένα καταστήματα πλυντηρίων κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, η Electrolux Professional συμπληρώνει τη δημοφιλή γκάμα των πλυντηρίων και στεγνωτηρίων myPRO με τα myPROzip – μια νέα σειρά μηχανημάτων σχεδιασμένα να παρέχουν γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα για τους επισκέπτες.

Από το λανσάρισμα των myPRO το 2014, τα νέο πλυντήρια και στεγνωτήρια απευθύνονται σε έναν τεράστιο αριθμό μικρών επιχειρήσεων, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού πλυντηρίων ρούχων.

Τώρα, το myPROzip πραγματοποιεί αυτό το βήμα παραπέρα, προσφέροντας επαγγελματικές επιδόσεις και ανθεκτικότητα στις μικρές επιχειρήσεις που χρειάζονται μακρόχρονη και εύκολη στη χρήση πλυντήριο για τους επισκέπτες και τους χειριστές.

Επιλογές όπως με ή χωρίς σύνδεση με κερματοδέκτη, είναι η τελευταία λύση του κατασκευαστή, ιδανική για πολλές επιχειρήσεις καλοκαιρινών καταλυμάτων όπως κάμπινγκ, ξενώνες νεότητας (youth hostels), rooms to let, σύμπλεγμα κατοικιών ή σε φοιτητικές εστίες. Όταν συνδέονται με το νέο κερματοδέκτη της Electrolux Professional, ή ένα κεντρικό σύστημα πληρωμών, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέχρι και έξι προγράμματα στο πλυντήριο myPROzip και δύο στο στεγνωτήριο.

Εν τω μεταξύ, εκείνοι που προτιμούν να μην συνδέσουν το πλυντήριο σε ένα σύστημα πληρωμών, έχουν επίσης τη δυνατότητα να προσφέρουν το βασικό, προκαθορισμένο πρόγραμμα, βοηθώντας έτσι τους χρήστες να πετύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η νέα σειρά παρέχει στις επιχειρήσεις πρόσβαση σε όλα τα οφέλη των κορυφαίων μηχανημάτων και εξοπλισμού της Electrolux Professional, σε περιορισμένο χώρο. Χάρη στα επαγγελματικά προγράμματα και την στιβαρή κατασκευή, το myPROzip προσφέρει έως και 50% ταχύτερους κύκλους και ένα κύκλο ζωής του μηχανήματος έως και τρεις φορές περισσότερο από τα αντίστοιχα οικιακά μοντέλα της αγοράς. Επίσης τα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την εξοικονόμηση ενέργειας, για ένα μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον και  λειτουργικά κόστη. Το myPROzip φέρει ενεργειακή σήμανση Α +++, ενώ τα νέα στεγνωτήρια διαθέτουν σύστημα τεχνολογίας Αυτόματου Ελέγχου Υγρασίας για τη διασφάλιση μικρότερων προγραμμάτων και ακριβή αποτελέσματα.

Ο Renè Boschin, Υπεύθυνος Παγκόσμιου Τμήματος για τις Μικρές Επιχειρήσεις και myPRO της Electrolux Professional τόνισε: “Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι πολύτιμος – οι άνθρωποι θέλουν να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το εάν ή όχι ο εξοπλισμός που έχουν, αντέχει”. Παντού, από το κάμπινγκ, τις επιχειρήσεις Bed & Breakfast, τους ξενώνες νεότητας και τις μαρίνες, το myPROzip εξασφαλίζει στους χρήστες να είναι σε θέση να πάρουν τα μέγιστα από το ταξίδι τους, που συνδυάζει την αντοχή με την απόδοση για να εξοικονομήσουν οι πελάτες τους χρόνο και οι επιχειρήσεις χρήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας