Τα Greek Hospitality Awards είναι ένας καταξιωμένος θεσμός επιβράβευσης που τιμά την ελληνική φιλοξενία σε όλο το εύρος της, από τα τουριστικά καταλύματα έως και τα συνεργαζόμενα agencies.

Για 9 συνεχή χρονιά, η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε με μία λαμπρή τελετή την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Εκπρόσωποι της RevitUp παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ανάμεσα σε δεκάδες επαγγελματίες του κλάδου, διεκδικώντας βραβεία και στις 3 κατηγορίες στις οποίες η εταιρία διακρίθηκε.
Συνολικά, η RevitUp.direct είχε την τιμή να απονεμηθεί με τα εξής βραβεία:

• Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Management Strategy
Για την καινοτόμα 360ο στρατηγική Revenue Management & Digital Marketing με στόχο την ενδυνάμωση των καταλυμάτων
• Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Sales Representative Company
Για την επιτυχημένη εκπροσώπηση των πωλήσεων σε B2B και B2C επίπεδο
• Αργυρό βραβείο στην κατηγορία Best Hotel Management Consultant
Για τη συνεχή καθοδήγηση και την πολυδιάστατη κατάρτιση των ξενοδοχειακών συνεργατών

H RevitUp.direct ευχαριστεί θερμά όλες και όλους που την υποστήριξαν με ψήφο τους στα Greek Hospitality Awards 2023, καθώς και την αναγνώριση της κριτικής επιτροπής.
Τα βραβεία αυτά συμβολίζουν την αδιάκοπη προσπάθεια και το έργο τόσο των επαγγελματιών όσο και των συνεργατών της RevitUp, μιας πρωτοποριακής εταιρίας, η οποία, επί πάνω από μία δεκαετία, βρίσκεται δίπλα στους επιχειρηματίες της φιλοξενίας, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες Revenue Management & Digital Marketing.

REVITUP.DIRECT REVENUE MANAGEMENT
Η RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στον χώρο της φιλοξενίας. Με εμπειρία δύο δεκαετιών, παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο. Η έμπειρη ομάδα της RevitUp, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους specialists, προσφέρει μία 360 προσέγγιση στον σχεδιασμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με σκοπό να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση. Ταυτόχρονα, είναι σε συνεχή ετοιμότητα, παρακολουθώντας διαρκώς τις ανερχόμενες εξελίξεις του χώρου, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα την τοποθέτηση και την στρατηγική με το κάθε ξενοδοχείο.

Στο πλευρό του κάθε πελάτη, μετασχηματίζει μαζί τη ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για την σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας