Στις πέντε πιο δημοφιλείς online αναζητήσεις για τους Αμερικάνους βρίσκεται η Σαντορίνη σύμφωνα με έρευνα που έκανε η Sojern με την Google.

Στην έρευνα αναφέρεται τι ακριβώς ψάχνει ο Αμερικανός τουρίστας μέχρι την τελική του απόφαση και την πραγματοποίηση της κράτησής του.

Συγκεκριμένα, για το αποτέλεσμα επεξεργάστηκαν τα δεδομένα 350 εκατ. ταξιδιωτών και καναλιών ξενοδοχειακών αναζητήσεων και κρατήσεων.

Η Σαντορίνη, λοιπόν, βρίσκεται στο top 5 των δημοφιλών αναζητήσεων στο διαδίκτυο, καθώς δεν είναι λίγοι οι Αμερικάνοι που αναζητούν ξενοδοχεία κι άλλες υπηρεσίες μέσω Ίντερνετ στο νησί.

Οι 5 προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση ξενοδοχειακών κρατήσεων φέτος είναι οι εξής:

  1. Αβάνα
  2. Sodankyla, Φινλανδία
  3. Βαραντέρο, Kούβα
  4. Λισαβόνα
  5. Σαντορίνη

Από την έρευνα φαίνεται πως οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν στρέψει την προσοχή τους προς τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι οποίες παρουσιάζουν σημαντική αύξηση στο online searching από πέρυσι, με σημαντικότερους προορισμούς η Πορτογαλία και η Ισλανδία.

Γενικότερα, σύμφωνα με στοιχεία της Google,, το 60% των ατόμων που κάνουν διακοπές και το 55% όσων κάνουν επαγγελματικά ταξίδια, προγραμματίζουν τα ταξίδια τους μέσω διαδικτύου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας