Την Παρασκευή, 3 Μαρτίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Δελφών πραγματοποιήθηκε συνάντηση με θέμα την τουριστική προβολή και προώθηση του brand του Δήμου Δελφών, με τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ,κ. Ανδρεάδη και την συνεργάτη της MARKETING GREECE, κ. Δρέττα.

Στην συνάντηση μετείχαν ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Δελφών, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της ΤΚ Δελφών, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δήμου Δελφών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δελφών, εκπρόσωπος του Συλλόγου Επαγγελματιών Δελφών Χρισσού.

Ο δήμος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει την υφιστάμενη κατάσταση ενεργειών προώθησης που κάνει ο Δήμος για την προβολή του προϊόντος του, καθώς και να αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή τον τελευταίο καιρό.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρεάδης παρείχε εκτενή πληροφόρηση για τις δράσεις του ΣΕΤΕ (Marketing Greece, InSETE, SETETraining). Tόνισε οτι η περιοχή των Δελφών είναι στο επίκεντρο των δράσεων προβολής τόσο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Περιφερειακού Γραφείου του ΣΕΤΕ, όσο και της στρατηγικής της χώρας μας, καθώς δεν λείπει από καμιά δράση προβολής.

Τέλος ο κ. Ανδρεάδης επισήμανε οτι ο φορέας είναι διαθέσιμος για κάθε περαιτέρω συνεργασία που θα φέρει ενδυνάμωση στο προϊόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας