Η 3αλφα γιόρτασε 50 χρόνια παρουσίας

Σε μια εκδήλωση που θύμισε αθηναϊκή αυλή της δεκαετίας του 1960, η 3αλφα γιόρτασε τα 50 χρόνια παρουσίας στον χώρο.

Η 3αλφα γιόρτασε 50 χρόνια παρουσίαςΤην Τρίτη 12 Ιουνίου στο προαύλιο του Μηχανουργείου της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες για να γιορτάσουν μαζί την συμπλήρωση των 50 χρόνων λειτουργίας της εταιρείας και της πετυχημένης πορείας της μέσα σε αυτές τις 5 δεκαετίες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, κος. Άγης Καραγεωργίου «Στην 3αλφα μεγαλώσαμε μαζί με τους Έλληνες καταναλωτές, όπως βέβαια και μαζί σας, και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε».  

Ο Γενικός Διευθυντής της 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, κος. Κώστας Καραγεωργίου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο DNA της εταιρείας που τους έχουν μεταλαμπαδεύσει οι προκάτοχοι τους που ίδρυσαν την εταιρεία, είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της παρουσίασης «Τα χαρακτηριστικά του δικού μας DNA είναι το μεράκι, η αγάπη και η όρεξη».

Η 3αλφα γιόρτασε 50 χρόνια παρουσίας
Οι κ.κ. Άγης και Κώστας Καραγεωργίου

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ δημιουργήθηκε το 1968 όταν μία «παρέα» νέων ανθρώπων είχαν μία ιδέα: να επεξεργαστούν, να συσκευάσουν και να τοποθετήσουν στα ράφια των πρωτοεμφανιζόμενων τότε σούπερ μάρκετ προϊόντα που μέχρι εκείνη την στιγμή οι καταναλωτές μπορούσαν να τα προμηθεύονται μη συσκευασμένα από τα παντοπωλεία.

Αυτή η δραστηριότητα δημιούργησε μία νέα κατηγορία προϊόντων, διασφαλίζοντας παράλληλα την ποιότητα του προϊόντος που προμηθεύεται μέχρι και σήμερα ο καταναλωτής, ο οποίος με την σειρά του επιβραβεύει την 3αλφα δίνοντάς της εξέχουσα θέση στο δικό του τραπέζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας