Η Air India, η κορυφαία παγκόσμια αεροπορική εταιρεία της Ινδίας, ανέθεσε στην Asian Aviation το ρόλο του Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) για την Ελλάδα.

Η Asian Aviation, ένας κορυφαίος πάροχος αεροπορικών υπηρεσιών, θα προσφέρει πλήρες φάσμα υπηρεσιών πωλήσεων και έκδοσης εισιτηρίων για να βοηθήσει στη διεύρυνση της παρουσίας της Air India στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας παράλληλα τη συνεχή ανάπτυξη και επέκταση της αεροπορικής εταιρείας στην Ευρώπη.

Η συνεργασία θα εξασφαλίσει στους ταξιδιώτες της Ελλάδας άνετη πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της Air India μέσω βασικών σημείων διέλευσης στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, διευκολύνοντας την ομαλή σύνδεση μεταξύ των πτήσεων που εκτελούνται από τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες της Air India και των απευθείας πτήσεων της Air India προς την Ινδία και πέραν αυτής.

Σήμερα, η Air India πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις από εννέα σημεία σε επτά χώρες της Ευρώπης, συγκεκριμένα από το Άμστερνταμ, το Μπέρμιγχαμ, την Κοπεγχάγη, τη Φρανκφούρτη, το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου, το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το Μιλάνο, το Παρίσι και τη Βιέννη προς τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας, το Δελχί και τη Βομβάη. Το πυκνό και αναπτυσσόμενο δίκτυο δρομολογίων της Air India επιτρέπει στους ταξιδιώτες από την Ευρώπη άνετη μετεπιβίβαση από το Δελχί και τη Βομβάη σε πόλεις της Ινδίας, καθώς και στο Νεπάλ, την Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και την Αυστραλία.

Η Asian Aviation διαθέτει εκτεταμένη γνώση και πλούσια εμπειρία στο ελληνικό αεροπορικό τοπίο ως GSA ορισμένων από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου.

Για την Air India:
Η Air India ιδρύθηκε από τον θρυλικό JRD Tata και υπήρξε πρωτοπόρος στον τομέα των αερομεταφορών της Ινδίας. Από την πρώτη της πτήση στις 15 Οκτωβρίου 1932, η Air India έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο εσωτερικό δίκτυο με απευθείας πτήσεις σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, την Άπω Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία, την Αυστραλία και τον Περσικό Κόλπο. Μετά από 69 χρόνια ως κρατική επιχείρηση, η Air India και η Air India Express επανήλθαν στον όμιλο Tata τον Ιανουάριο του 2022.

Η Air India υλοποιεί πενταετές πλάνο μετασχηματισμού υπό την αιγίδα της Vihaan.AI, με τη φιλοδοξία να γίνει μια αεροπορική εταιρεία παγκόσμιας κλάσης με τη χαρακτηριστική ζεστασιά της ινδικής ψυχής. Η πρώτη φάση αυτού του μετασχηματισμού ολοκληρώθηκε πρόσφατα και επικεντρώθηκε στον καθορισμό των βασικών στοιχείων. Μεταξύ άλλων, η πρώτη φάση περιλαμβάνει την επαναφορά σε λειτουργία πολλών αεροσκαφών που βρίσκονταν επί μακρόν εκτός λειτουργίας, την προσθήκη ταλαντούχων στελεχών σε όλες τις πτητικές και επίγειες λειτουργίες, την ταχεία αναβάθμιση της τεχνολογίας και την ενίσχυση των πρωτοβουλιών εξυπηρέτησης πελατών.

Ως μέλος της Star Alliance, της μεγαλύτερης συμμαχίας κορυφαίων αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, η Air India προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και διευκολύνσεις στους επιβάτες σε διεθνώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας