Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός εκπαιδευτικού τουρισμού 2019

Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός εκπαιδευτικού τουρισμού το 2019 για τον οργανωτή εκπαιδευτικών ταξιδίων με ηγετική θέση στην Ευρώπη, Studiosus.

Η κορυφαία αυτή θέση δόθηκε στην χώρα μας, χάρη στο φυσικό περιβάλλον της με ελαιόδεντρα, τα αξιοθέατα παγκοσμίου φήμης και την έντονη σκηνή street art της Αθήνας.

Πιο αναλυτικά περίπου 6.400 τουριστικά γραφεία στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, προσφέρουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα ταξιδίων του Studiosus με πάνω από 1.000 δρομολόγια σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο με τη μέση κατά κεφαλή δαπάνη στα ταξίδια του εξειδικευμένου tour-operator να ανέρχεται σε € 2.679.

Το ταξίδι ξεκινά από την Αθήνα, με επίσκεψη στο Μουσείο Ακρόπολης, ένα street art tour με ξεναγό, και συνδυάζει επίσκεψη σε ταβέρνες.

Προσφέρεται επίσης ταξίδι 8 ημερών στην Κρήτη με διανυκτέρευση στο πολυτελές Badehotel, που ανήκει στα Leading Hotels of the World.Ακόμα, στον κατάλογο «Studiosus me & more 2019» προσφέρει νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας για ελεύθερους και μοναχικούς ταξιδιώτες, ενώ οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ελληνικές ακτές με γιωτ.

Oι κρατήσεις για Ελλάδα το 2018 παρουσίασαν αύξηση 43%, αναφέρει ο tour-operator, ξεπερνώντας σημαντικά το φράγμα των 3.000 τουριστών. Στην Ιταλία αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 4% σε σχεδόν 14.000 πελάτες και στη Γαλλία αυξήθηκαν κατά περίπου 18% σε σχεδόν 4.000 επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας