Ο κορυφαίος Ευρωπαϊκός πάροχος αποδοχής ηλεκτρονικών πληρωμών με αδειοδότηση στις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελβετία και με περισσότερους από 150.000 πελάτες παρέχει στις Ελληνικές επιχειρήσεις την all-in-one υπηρεσία αποδοχής πληρωμών με κάρτες των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact.
Ασύρματα – φορητά τερματικά POS που έχουν δωρεάν απεριόριστη σύνδεση στο internet με τη δωρεάν myPOS κάρτα SIM και σε τιμές αγοράς των τερματικών από 39 Ευρώ (χωρίς συνδρομή και χωρίς δεσμεύσεις). Τα Android myPOS τερματικά (όπως τα myPOS Cabon, HUB και HUB Plus) είναι εφικτό να λειτουργήσουν και ως ταμειακές μηχανές συμβατές με το Ελληνικό My Data, για ασύρματη παραγγελιοληψία κ.α.
Μετατροπή των Android κινητών τηλεφώνων σε τερματικά POS με τη δωρεάν εφαρμογή myPOS Glass.
Ανταγωνιστικές και ξεκάθαρες χρεώσεις ανά επιτυχημένη συναλλαγή.
Πολλαπλά IBAN σε Ευρώ και λοιπά νομίσματα.
Πληκτρολόγηση των αριθμών των καρτών (MO/TO) και πληκτρολόγηση των virtual καρτών από Βooking, Εxpedia κλπ.
• Απομακρυσμένη αποδοχή καρτών με payment requests (links).
Διασύνδεση με την ιστοσελίδα ή και τη mobile εφαρμογή των επιχειρήσεων για online αποδοχή καρτών.
Άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών και άμεση διαθεσιμότητα των χρημάτων στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμό σας (τα χρήματα είναι διαθέσιμα σε 10 δευτερόλεπτα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες).
VISA κάρτες για άμεση πρόσβαση στα χρήματα του λογαριασμού σας για αναλήψεις από οποιαδήποτε ΑΤΜ ή χρήση των καρτών για αγορές / πληρωμές.
Web-banking και mobile banking στα Ελληνικά.
Πρόσθετες υπηρεσίες όπως δωρεάν δημιουργία ιστοσελίδας με δωρεάν domain και hosting, ανανέωση χρόνου ομιλίας κινητής τηλεφωνίας, δωροκάρτες κ.α.
• Κορυφαία ασφάλεια και δωρεάν υποστήριξη και στα Ελληνικά.
To myPOS είναι ιδανικό για ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, καταστήματα λιανικής, περίπτερα, υπαίθριες και λαϊκές αγορές, πρατήρια υγρών καυσίμων, ταξιδιωτικά πρακτορεία, ταξί, VIP μεταφορές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις πλωτών και εναέριων μέσων, επαγγελματικές υπηρεσίες, ταχυμεταφορές, delivery, marketplaces, ηλεκτρονικό εμπόριο, φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυτόματους πωλητές και ψηφιακά ράφια.
Για να ανοίξετε δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρηση σας πατήστε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του διανομέα των τερματικών www.equinox-ventures.com ενώ μπορείτε να τηλεφωνήσετε και στα: +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες) ή και να στείλετε e-mail στο info@equinox-ventures.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας