Η Πάρος, καλύτερο νησί του κόσμου

Ως το καλύτερο νησί του κόσμου εμφανίζεται η Πάρος στην ηλεκτρονική έκδοση του ταξιδιωτικού οδηγού της Νότιας Αφρικής «ALL4WOMEN».

Το εκτενές αφιέρωμα στο νησί των Κυκλάδων έχει τίτλο «My travel tips for Paros – The best island in the world!» και είναι εμπλουτισμένο με σειρά φωτογραφιών του νησιού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το άρθρο υπογράφει ο Darsha Soobramoney, travel expert και Brand Relationship Manager του The Travel Corporation (travel expert με 40 γραφεία σε όλο τον κόσμο, 10.000 προσωπικό που διακινεί 1.9 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως σε 70 χώρες), μητρικής εταιρείας της Insight Vacations με εμπειρία άνω το 40 ετών στην οργάνωση ταξιδίων. Ο Soobramoney μέσα από το αφιέρωμα στην Πάρο δίνει τις συμβουλές του στους Νότιο-Aφρικανούς αναγνώστες και πελάτες τους «για ένα ταξίδι στον παράδεισο».

Το σύνολο των αξιοθέατων, μαζί με τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τα θρησκευτικά μνημεία και τα τοπία έχουν αναλυτική παρουσίαση με γλαφυρό τρόπο παρακινώντας όσους το διαβάσουν να «γευτούν» τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ιστοσελίδα επισκέπτεται το 80% του γυναικείου κοινού της Νοτίου Αφρικής, με πάνω από 500.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας