Οι PitATAKEΣ

Οι PitATAKEΣ η σειρά από webisodes, που προβάλλονται αποκλειστικά στο pitatakes.com. επιστρέφουν για 2η σεζόν στο YouTube.

Πιο αναλυτικά τα Pitatakia σε συνεργασία με το Comedy Lab παρουσιάζουν τις PitATAKEΣ Season 2, ένα πρωτότυπο show «stand-up comedy pitατάκας». Σε κάθε webisode, το οποίο διεξάγεται στο PitATAKEΣ Champions Club, 4 κορυφαίοι stand-up comedians, χωρισμένοι σε 2 ομάδες, διαγωνίζονται για την πιο απίστευτη, αστεία ατάκα, προσπαθώντας να κάνουν τον αντίπαλο να γελάσει.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού σημείωσε περισσότερα από 7 εκατομμύρια λεπτά θέασης και 1 εκατομμύριο views, παραμένοντας σταθερά στα top-40 trending videos του ελληνικού YouTube.

Από την Κυριακή 21/10 και κάθε Κυριακή, 10 νέα ολοκαίνουρια webisodes, έρχονται να διασκεδάσουν τους λάτρεις του ελληνικού stand-up comedy. Το κοινό μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς στο Facebook, ψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τον Most Valuable Pitατακαδόρο, αλλά και στο Instagram, στέλνοντας τα δικά του videos με #pitatakes.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας