[Advertorial]

Η έκθεση Xenia 2022 συγκέντρωσε στο Metropolitan Expo χιλιάδες επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας που επιθυμούν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τάσεις στον κλάδο, αναζητώντας παράλληλα τους κατάλληλους στρατηγικούς συνεργάτες που θα τους βοηθήσουν να «σχεδιάσουν» μαζί την επόμενη ημέρα για την επιχείρησή τους.

Ο ελληνικός τουρισμός, η πλέον «βαριά βιομηχανία» της χώρας μας, φαίνεται να ανακτά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το έδαφος της προηγούμενης χαμένης διετίας. Παράλληλα, αναδυόμενες τάσεις του κλάδου όπως ο βιώσιμος τουρισμός, το slow traveling, η ταξιδιωτική συμπερίληψη και ο ψηφιακός νομαδισμός φαίνεται να επαναπροσδιορίζουν τη συνολική εμπειρία και να υπογραμμίζουν τις «απαιτήσεις» των επισκεπτών. 

Praktiker - We mind your businessΗ έμφαση πλέον δεν δίνεται απλά σε «εργαλεία». Οι επαγγελματίες της φιλοξενίας αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις και έναν στρατηγικό συνεργάτη που θα νοιαστεί για την επιχείρησή τους σαν να ήταν δική τους. Κάτω από την ομπρέλα “WeMindYourBusiness”, η Praktiker Hellas, στο πλαίσιο της τέταρτης συνεχούς συμμετοχής της στην Έκθεση Xenia, υποδέχτηκε στο περίπτερό της εκατοντάδες επαγγελματίες και παρουσίασε τις ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις Praktiker για όλους τους τύπους καταλυμάτων.

“We Mind Your Business” σημαίνει ολοκληρωμένες ιδέες για όλες τις προκλήσεις των σύγχρονων καταλυμάτων: Sustainability, Accessibility, Flexibility, Inspiration. Μέσα από δημιουργικές προτάσεις, η εταιρεία ξεδίπλωσε όλες τις λύσεις που μπορούν να εξοπλίσουν τις μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου απέναντι σε κάθε απαίτηση για βιώσιμες και «πράσινες» εγκαταστάσεις. Παράλληλα, η εξειδικευμένη ομάδα της Praktiker Hellas έδωσε δυναμικό «παρών» προτείνοντας λύσεις που θα καταστήσουν τα καταλύματα προσβάσιμα και φιλόξενα προς όλους τους ανθρώπους. Καταλύματα που μπορούν να ικανοποιήσουν με άνεση και ευελιξία οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία.

Στο δημιουργικό και άκρως εντυπωσιακό περίπτερο της Praktiker Hellas ο κάθε επισκέπτης μπορούσε να δει τα τέσσερα dedicated concepts να ξεδιπλώνονται: We mind your Sustainability, We mind your Accessibility, We mind your Flexibility και We mind your Inspiration. Οι επαγγελματίες του κλάδου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους που μπορούν να αναζητήσουν έμπνευση και ιδέες για τη δημιουργία μοναδικών concepts για πραγματικά αξέχαστες εμπειρίες διαμονής. Concept, όπως cinema corner ή kiddos kipos corner για τους μικρούς τους επισκέπτες, που μπορούν να κάνουν τη δική τους επιχείρηση πραγματικά να ξεχωρίσει!

Praktiker - We mind your businessΠολυμορφικές προτάσεις, που προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου και ευελιξία στη διακόσμηση, σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, όπως λευκές συσκευές που εξοικονομούν ενέργεια – ηλεκτρικοί φορτιστές – κάδοι ανακύκλωσης και φυτά,  design έπιπλα απαράμιλλης αισθητικής που κερδίζουν τις εντυπώσεις, μπάνιο προσβάσιμο από ΑμεΑ, ήταν λίγα μόνο από τα στοιχεία που αναδείχθηκαν στο περίπτερο της Praktiker Hellas και έγιναν αναμφισβήτητα talk of the show.

Η έμπειρη ομάδα Business συμβούλων και οι Interior Experts και Kipos Experts της Praktiker, είχαν την τιμητική τους και αναδείχθηκαν σε πολύτιμους συμβούλους κάθε επισκέπτη. Παρουσίασαν όλες τις ολοκληρωμένες καινοτόμες ιδέες και λύσεις, εξατομικευμένες στις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης λαμβάνοντας υπόψη φυσικά και το όραμα του κάθε επαγγελματία, ώστε κάθε επιχείρηση να μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του κλάδου, αλλά και στο όραμά της.

Praktiker - We mind your businessΤο εξειδικευμένο τμήμα Praktiker Business είναι από τα πιο δυναμικά τμήματα της Praktiker Hellas και είναι συστηματικά στο πλευρό κάθε επιχειρηματία για να τον βοηθήσει να καλύψει με καλύπτοντας με τον πιο άμεσο και ολοκληρωμένο τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Η άρτια και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση κάθε επαγγελματία, αποτελεί την προτεραιότητα της ομάδας της Praktiker, που αφοσιώνεται προσωπικά στις ανάγκες κάθε πελάτη και είναι δίπλα τους ανά πάσα στιγμή.  Αποτελεί την ιδανική επιλογή, ως ένας one-stop-shop προορισμός με μεγάλη γκάμα προϊόντων και πληθώρα υπηρεσιών, παρέχοντας custom-made λύσεις αρχιτεκτονικής – ανακαίνισης – διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πάντα με την καθοδήγηση και τις συμβουλές του καταρτισμένου προσωπικού της.

Στην έκθεση Xenia oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πλούσια γκάμα προϊόντων που παρέχει η Praktiker αλλά και να γνωρίσουν την ομάδα συμβούλων Praktiker Business. Γιατί για το Praktiker Business όλα ξεκινούν από τον επαγγελματία, καλύπτοντας με τον πιο άμεσο και ολοκληρωμένο τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Ακόμα και αν δεν είχατε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την έκθεση και το εντυπωσιακό περίπτερο της Praktiker Hellas στη φετινή έκθεση Xenia, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε τον Κατάλογο Praktiker Business ή να επικοινωνήσετε με έναν σύμβουλο της ομάδας Praktiker Business στο business@praktiker.gr ή τηλεφωνικά στο 210 99 40 000 και να σχεδιάσετε μαζί το μέλλον της επιχείρησής σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας