ιατρικός

Στο επίκεντρο ετέθη ο ιατρικός τουρισμός κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κλαδικής Ομάδας Εργασίας του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για την Υγεία που πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2019.

Στην συνεδρίαση με τίτλο «Επιτεύγματα και προκλήσεις στον τομέα της Ιδιωτικής Υγείας – H εμπειρία στην προσέλκυση ασθενών από την Ευρωπαϊκή Ένωση» ήταν προσκεκλημένη η κα Στέλλα Γκιώνη, Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου Υγεία η οποία ανέπτυξε την υφιστάμενη κατάσταση της δυναμικής του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα, καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης, μέσα από τον ιδιωτικό κλάδο υγείας.

Εν συνεχεία, στη συζήτηση που ακολούθησε, παρουσιαστήκαν ενδελεχώς οι κύριοι τομείς του ιατρικού τουρισμού στη χώρα και ο στρατηγικός σχεδιασμός του Ομίλου, που μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία συνείδησης για την Ελλάδα ως ιατρικό προορισμό.

Έχοντας ως σταθερή προτεραιότητα τη διασφάλιση του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών υγείας και προσφέροντας υπηρεσίες εφάμιλλες της υψηλότερης παγκοσμίως ποιότητας, ο Όμιλος επενδύει συνεχώς σε τεχνολογία αιχμής και αποτελεί σήμερα «το κλειδί» στην επιτυχία προσέλκυσης ασθενών στη χώρα.

Τονίστηκε επιπλέον η ανάγκη ανάληψης σημαντικών πρωτοβουλιών και στο χώρο της υγείας, ώστε να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα που έχει δημιουργηθεί για τη χώρα στο εξωτερικό, λόγω της πολυετούς οικονομικής κρίσης την οποία βίωσε.

Η Κλαδική Ομάδα Εργασίας απαρτίζεται από εκπροσώπους του κλάδου της Υγείας, Μέλη, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και συγκεκριμένα από το χώρο του φαρμάκου, τον ιατρό-τεχνολογικό εξοπλισμό και των υπηρεσιών υγείας.

Λόγω της πολυπλοκότητας των ζητημάτων που σχετίζονται με την υγεία, η Ομάδα έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τη συστηματική ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων, προκειμένου τα μέλη της να έχουν σφαιρική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας