Νεπάλ

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Υπουργός Τουρισμού του Νεπάλ όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε κατάπεσε 300 χιλιόμετρα ανατολικά του Κατμαντού.

Η συντριβή του ελικοπτέρου στο ανατολικό Νεπάλ ήταν αποτέλεσμα κακών καιρικών συνθηκών με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι επτά επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο υπουργός Τουρισμού της χώρας. Το ελικόπτερο κατέπεσε στην περιοχή Taplejung, 300 χιλιόμετρα ανατολικά του Κατμαντού, κοντά στα σύνορα με την Ινδία, ενώ ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο υπουργός Τουρισμού, Rabindra Adhikari.

«Τα νεκρά σώματα του υπουργού Τουρισμού και άλλων έξι ατόμων εντοπίστηκαν στο σημείο της συντριβής» δήλωσε ο Ραμ Κρίσνα Σουτέντι, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο Adhikari είχε ταξιδέψει στην περιοχή για να επιθεωρήσει την κατασκευή ενός αεροδρομίου ενώ οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την αστυνομία για μια τεράστια φλόγα στο σημείο συντριβής.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε μια πυκνή δασική περιοχή του κεντρικού Νεπάλ. Σημειώνεται ότι οι αεροπορικές εταιρείες που εδρεύουν στο Νεπάλ, απαγορεύονται να πλέουν στον εναέριο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεδομένου ότι το φτωχό έθνος δεν έχει καλή ασφάλεια στις εναέριες μεταφορές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας