Τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 ξεκινούν οι εξετάσεις πιστοποίησης για τους ωφελούμενους του Α’ ΚΥΚΛΟΥ της ειδικότητας «Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών» από την PEOPLECERT, φορέα διαπιστευμένο κατά ISO 17024.

Αυτό αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΙΝΣΕΤΕ που απευθύνεται στους παρόχους κατάρτισης, προκειμένου να προχωρήσουν στην ενημέρωση και προετοιμασία των ωφελούμενων, που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την θεωρητική και πρακτική φάση των προγραμμάτων κατάρτισης του κέντρου σας, για την Πιστοποίηση των Ωφελούμενων.

Τις πρώτες δύο εβδομάδες θα υλοποιηθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης, σε συγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και αμέσως μετά το Πάσχα θα ενταχθούν και τα υπόλοιπα εξεταστικά κέντρα που θα καλύψουν όλη την επικράτεια. Μέσα στον Μάιο θα είναι διαθέσιμη και η επιλογή της εξ ’αποστάσεως επιτήρησης, επιλογή για τους ωφελούμενους που αδυνατούν να προσέλθουν σε εξεταστικά κέντρα του δικτύου και όσους έχουν ακολουθήσει προγράμματα τηλεκατάρτισης.

Η πιστοποίηση των υπολοίπων έξι ειδικοτήτων θα ξεκινήσει εντός του Ιουνίου.

Η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας πιστοποίησης ωφελούμενων του Β’ κύκλου για την ειδικότητα «Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών» θα ανακοινωθεί εντός του Απριλίου.

Πριν την επόμενη Πέμπτη 23/3, θα υπάρχει νεότερη ανακοίνωση με τις απαραίτητες τεχνικές λεπτομέρειες και το πρόγραμμα των εξετάσεων, πιστοποίησης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας