Ισχυρή ήταν και φέτος η παρουσία της Ioniki στην Food Expo, που πραγματοποιήθηκε 9-11 Μαρτίου 2024 στο Metropolitan Expo. Η Ioniki παρουσίασε καινοτόμα Horeca προϊόντα με γνώμονα πάντα την εξέλιξη και τη δημιουργικότητα ενώ δεν παρέλειψε τα retail προϊόντα από εκλεκτά Π.Ο.Π. υλικά του brand, Σπιτική Ζύμη.
Η μοναδική ανάδειξη των προϊόντων Food Service, εμπνέονται από αυθεντικές και παραδοσιακές συνταγές και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή. Παράλληλα, η πρωτοποριακή παρουσίαση προϊόντων egg brunch, φέρνει νέες εξελίξεις στην κατεψυγμένη ζύμη, με βάση το αυγό σε μορφή ομελέτας και σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία παρουσιάζει νέους κωδικούς με γλυκές επιλογές που περιλαμβάνουν από μία ευρεία γκάμα γλυκών ταψιού μέχρι και minies, όπως κρουασάν, βάφλες και διαφόρων γεύσεων πιτάκια.
Με εμπειρία 33 ετών, διακρίνεται όχι μόνο για τη συνεχή ποιοτική παραγωγή της, αλλά και για τη δημιουργική προσέγγισή μας στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων. Με τη συμμετοχή της στην Food Expo κατάφερε να διαδώσει την φιλοσοφία της και να γνωρίσει νέους πελάτες, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με στόχο να πραγματοποιήσει ισχυρές συνεργασίες, σεβόμενη τις αξίες του κάθε πελάτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας