Η σειρά amenities Enjoy προσφέρει τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί κάθε επιχείρηση για αυτήν και τους πελάτες της, ενώ συνδυάζει δυο από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σύγχρονου χώρου φιλοξενίας, το χαμηλό κόστους χρήσης με το περιβαλλοντικό όφελος. Ενδεικτικά, σύμφωνα με την εταιρεία, πετυχαίνετε έως και 40% οικονομία και 80% μείωση στη χρήση πλαστικών συσκευασιών.

Η συσκευή ξεχωρίζει για το διακριτικό της μέγεθος, το design και τη ποιότητα κατασκευής. Είναι η μοναδική με δοσομετρητή ακριβείας (1ml/δόση), ο οποίος ελέγχει τη κατανάλωση, εξοικονομώντας από την άσκοπη χρήση ή το αχρησιμοποίητο προϊόν που περισσεύει από τις συσκευασίες μιας χρήσης. Διαθέτει διπλή κλειδαριά ασφαλείας για να αποτρέπει πιθανή κλοπή και είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό με ειδική επικάλυψη για την υγρασία. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Η Enjoy συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη σειρά αναλωσίμων και διαθέτει Hair & Body shower, Conditioner, Hand & Body cream και Κρεμοσάπουνο χεριών. Όλα τα αναλώσιμα Enjoy είναι υψηλής ποιότητας, ιταλικής προέλευσης και παρασκευάζονται από ελαιόλαδο και φυσικά συστατικά. Επίσης, είναι πλήρως απαλλαγμένα από parabens, sulfate και αφριστικούς παράγοντες. Η συσκευασία τους είναι 100% ανακυκλώσιμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας