καλτσόνε

Το νέο καλτσόνε προζύμι από την alfa είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της εταιρείας στη δημιουργία ανώτερων προϊόντων ζύμης, με βάση την ποιότητα, τα αγνά υλικά και τις ανάγκες των συνεργατών της.

Με έμπνευση από την παραδοσιακή κουζίνα της Νότιας Ιταλίας, αγνά υλικά και μοναδική ζύμη, το νέο καλτσόνε της alfa ήρθε για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Η ιδιαίτερη γεύση του οφείλεται στην ζύμη του, η οποία ανεβάζει σε νέα επίπεδα τα γευστικά στάνταρντ της κατηγορίας, η καινοτομία βρίσκεται στο προζύμι, το οποίο προσδίδει στο προϊόν έντονο άρωμα ψημένης ζύμης και πιο πλούσια γεύση σε σχέση με τη ζύμη brioche που χρησιμοποιείται κατά βάση στην ελληνική αγορά για το καλτσόνε.

H όψη του νέου παραδοσιακού, χειροποίητου καλτσόνε της alfa, είναι πασπαλισμένο με αλεύρι, η γέμιση με γκούντα, μπέικον και ζαμπόν, και νόστιμη σάλτσα ντομάτας με αρωματικά βότανα, δημιουργούν ένα τελικό προϊόν που αποσκοπεί να προσφέρει στους καταναλωτές μία ανώτερη γευστική εμπειρία.

Σημειώνεται ότι το προϊόν απευθύνεται σε επαγγελματίες κυλικείων, αρτοποιείων, αναψυκτήριων και σχετικών επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης, που επιθυμούν να προσφέρουν πλούσιες και ξεχωριστές γεύσεις στους πελάτες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας