Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή δύο τουριστικών περιπτέρων από το Δήμαρχο Χανίων, Τ. Βάμβουκα και την ανάδοχο εταιρεία του έργου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Χανίων:

“Το έργο αφορά στην κατασκευή δύο τουριστικών περιπτέρων ενημέρωσης και πληροφόρησης των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου Χανίων, και το οποίο μετά την σχετική έκπτωση θα κοστίσει 21.397 ευρώ χωρίς τον ΦΠΑ.

Τα περίπτερα θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία της πόλης προκειμένου να  ενημερώνονται οι επισκέπτες αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται και κυρίως για την ιστορία, τον πολιτισμό και την αρχιτεκτονική και τα μνημεία της πόλης καθώς και για τις δράσεις στους δημοτικούς χώρους πολιτισμού, τις εκδηλώσεις κλπ.

Βάσει της σύμβασης, τα περίπτερα θα έχουν παραδοθεί εντός τριών μηνών από την υπογραφή της σύμβασης και θα καλύψουν την ανάγκη οργανωμένης διάθεσης πληροφορίας σε έναν δήμο με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον και πλούσια πολιτιστική δράση όπως είναι ο Δήμος Χανίων, μέσα από δυο καλαίσθητα, εργονομικά και αισθητικά άρτια περίπτερα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας