κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ

Ενόψει Τσικνοπέμπτης το Χωριάτικο Λουκάνικο από Κοτόπουλο Πίνδος δίνει συμβουλές για ψήσιμο.

Το Χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, γίνεται χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά ενώ η νοστιμιά και η μπαχαρένια γεύση του σε συνδυασμό με την σφραγίδα ποιότητας του ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ, εγγυώνται για το αποτέλεσμα.

Υπάρχουν πολλές «σχολές» όσον αφορά στο ψήσιμο. Για το ψήσιμο του χωριάτικου λουκάνικου όμως σε δύο πράγματα συμφωνούν όλοι –χαμηλή φωτιά και συχνό γύρισμα.

Προτάσεις με λουκάνικο κοτόπουλου Πίνδος

Μπορείτε να ετοιμάσετε μπρουσκέτες με φιλέτο κοτόπουλο καπνιστό ή με σαλάμι πικάντικο, hot dog με τα λουκάνικα Hot Dog, μικρές μπουκίτσες σε ντιπ με τα λουκάνικα κοκτέιλ και το κοτοπαριζάκι, λουκάνικο Φρανκφούρτης περασμένο σε καλαμάκι για σουβλάκι με τοματίνια και πιπεριές είναι μόνο μερικές γευστικές ιδέες που μπορούν να σας συνοδεύσουν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Σημειώνεται ότι Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «H ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 60 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας