Η Kρήτη και η Σαντορίνη είναι ανάμεσα στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς κοντινών αποστάσεων για τους Βρετανούς τουρίστες το καλοκαίρι του 2017, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα η TripAdvisor.

Από την ανάλυση του κόστους διακοπών μιας εβδομάδας (7 διανυκτερεύσεις) στους 10 αυτούς προορισμούς, η Κρήτη, δεύτερτος πιο περιζήτητος προορισμός για τους Βρετανούς, έχει μέσο κόστος 1.323 λίρες, όπως προκύπτει από το άθροισμα του κόστους διαμονής και πτήσεων. Ως οικονομικότερη εβδομάδα διακοπών αναφέρεται το 7ήμερο από 29 Μαϊου έως 4 Ιουνίου, προσφέροντας εξοικονόμηση 44%, με το συνολικό κόστος να ανέρχεται σε 1.064 λίρες.

Το αντίστοιχο, μέσο κόστος για Σαντορίνη, τον τέταρτο δημοφιλέστερο προορισμό των Βρετανών σύμφωνα με την TripAdvisor, ανέρχεται σε 2.914 λίρες. Εάν η κράτηση γίνει για την πιο οικονομική εβδομάδα διακοπών, που είναι από τις 29 Μαϊου έως τις 4 Ιουνίου, οι Βρετανοί μπορούν να εξοικονομήσουν 16%, αφού το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 2.626 λίρες.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ίμπιζα της Ισπανίας ενώ κορυφαίος μακρινός προορισμός για τους Βρετανούς αναδείχθηκε το Μπαλί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας