Το Ναύπλιο και τις Μυκήνες, επισκέφθηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί συνομίλησε με πολίτες, παρέστη στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του οδικού άξονα που θα συνδέσει το δίκτυο της Αργολίδας με τον αυτοκινητόδρομο Α7 «Μορέας», ο οποίος αποτελεί τη «ραχοκοκαλιά» της Πελοποννήσου, και βρέθηκε στο σημείο όπου θα αναπτυχθεί ένα ακόμα έργο υποδομής, η μαρίνα Ναυπλίου.

«Θέλουμε να μιλάμε για τον απολογισμό του έργου μας, διότι αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο αξιοπιστίας για να μας πιστέψουν οι πολίτες ότι και αυτά τα οποία θα σας πούμε ότι θα κάνουμε την επόμενη τετραετία, όντως θα τα υλοποιήσουμε», δήλωσε ο πρωθυπουργός στις Μυκήνες, απευθυνόμενος σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον υποδεχτούν.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ήσυχος με τη συνείδησή μου, καθώς ξεκινώ αυτή τη νέα περιοδεία στον ελληνικό λαό για να του ζητήσω να υπογράψουμε και πάλι τη νέα συμφωνία αλήθειας για τις σχέσεις της Νέας Δημοκρατίας με την ελληνική κοινωνία. Κρατήσαμε το σκάφος της χώρας σταθερό και ασφαλές εν μέσω πρωτοφανών κρίσεων. Και ταυτόχρονα υλοποιήσαμε όλους τους κεντρικούς πυλώνες του προεκλογικού μας προγράμματος. Και συγκρίνετε αυτή την πορεία αυτής της τετραετίας σε σχέση με το τι είχε γίνει την προηγούμενη τετραετία. Με τις υποσχέσεις περί σκισίματος των μνημονίων που οδήγησαν σε τρίτο μνημόνιο, με την επέλαση των φόρων, με την διάλυση της μεσαίας τάξης», πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας