ΠΑΝ

Η ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος, παρουσίασε τη νέα σειρά επιλεγμένων κωδικών σε συσκευασία μινιατούρας 20ml, 50ml και 100ml. Ατομικές μερίδες από Βαλσάμικο Ξίδι, Ξίδι από Κρασί, Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και Vinaigrette (Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο & Βαλσαμικό ξίδι) σε συσκευασία μίας χρήσης, προκειμένου να αποφεύγονται οι επαφές πολλών ατόμων με το ίδιο δοχείο.

Η νέα σειρά προϊόντων της ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος απευθύνεται προς τους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης, με στόχο την κάλυψη των σύγχρονων αυξημένων αναγκών των επιχειρήσεων, οι οποίες θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα, με ασφάλεια, ιδίως την σημερινή περίοδο που αυτού του είδους οι πρακτικές επιβάλλονται λόγω της πανδημίας.

Η γκάμα προϊόντων της ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος είναι μεγάλη και περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία έχουν τιμηθεί με διεθνείς διακρίσεις από το International Taste & Quality Institute και έχουν βραβευθεί με αστέρια ανώτερης γεύσης από διακεκριμένους Chefs διεθνούς φήμης, βάσει της γεύσης, επίγευσης, οσμής και υφής τους.

Η εταιρεία ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος δραστηριοποιείται στην παραγωγή τροφίμων περίπου 40 χρόνια τώρα, έχοντας στο επίκεντρο τις παραδόσεις της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι τα προϊόντα που δεν προδίδουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μπορούν να αντέξουν στο χρόνο.

Όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα προϊόντα της ΠΑΝ Ζαφειρόπουλος, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας www.vinegarpan.gr, όπου εκτός από τον κατάλογο των προϊόντων και την ιστορία τους, υπάρχουν επίσης και γευστικές συνταγές, αλλά και συμβουλές μαγειρικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας