Στα πλαίσια μίας ακόμα διεθνούς προσπάθειας για την προβολή και ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος με το μέλος και πρέσβειρα της Λέσχης μας στο εξωτερικό Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, συμμετείχαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση 32nd Annual Chefs’ Tribute to Citymeals on Wheels, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου 2017 στο Κέντρο Rockefeller της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση Annual Chefs’ Tribute to Citymeals on Wheels που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 1985 έως σήμερα, συνιστά το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός της Αμερικής. Στη φετινή εκδήλωση, ο οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Citymeals on Wheels έφερε σε επαφή μια ομάδα διεθνώς γνωστών σεφ, οι οποίοι δημιούργησαν πιάτα για περισσότερους από 1.500 επισκέπτες σε γευσιγνωσιακούς σταθμούς που βρίσκονταν σε όλο το Κέντρο Rockefeller.

Στόχος του οργανισμού Citymeals on Wheels είναι να παρέχει βοήθεια και στήριξη στους ανήμπορους ηλικιωμένους και για το λόγο αυτό το σύνολο των εισιτηρίων που πωλούνται καθώς και των δωρεών που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο μέσω αυτού του γεγονότος, χρηματοδοτούν την προετοιμασία και παράδοση γευμάτων σε ηλικιωμένους της Νέας Υόρκης που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, το φετινό γεγονός είχε γύρω στο 1.000.000 δολάρια έσοδα– επαρκές ποσό για να χρηματοδοτήσει περίπου 120.000 γεύματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας