Λούλη

Η Μύλοι Λούλη παρουσίασε στην 16η Artoza δύο νέα καινοτόμα προϊόντα εμπλουτίζοντας με τον τρόπο αυτό την ευρεία γκάμα των προϊόντων της.

Το μείγμα Low GI Ευ Ζην, ειδικό για ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη και το αλεύρι Τύπου 70% Super Δυνατό, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, στη 16η Διεθνή Έκθεση Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Artoza, που πραγματοποιήθηκε στο Μetropolitan Expo από 22-25 Φεβρουαρίου.

Η Μύλοι Λούλη υποδεχόταν τους πελάτες της καθημερινά, στο ειδικά διαμορφωμένο σε μπυραρία περίπτερο της εταιρείας, προσφέροντας ελληνικούς μεζέδες με τη συνοδεία αρτοσκευασμάτων όπως pretzel με το νέο αλεύρι τύπου 70% Super Δυνατό, κριτσίνια με αλεύρι Πολύκαρπο, μπαγκέτα με Extra Rustic και Extra Ζυμωτό αλλά και νόστιμο ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη με το νέο μείγμα Low GI Ευ Ζην.

Σημειώνεται ότι η Μύλοι Λούλη, δίνει έμφαση στην ποιότητα και την ανάπτυξη νέων μοναδικών προϊόντων προσφέροντας διαχρονικά την πλουσιότερη και πληρέστερη γκάμα προϊόντων στον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας