ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ διοργάνωσε για 4η χρονιά εθελοντικές πρωτοβουλίες στα πλαίσια της εταιρικής της υπευθυνότητας με την συμμετοχή εκατοντάδων εργαζομένων της εταιρείας.

Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2018, 100 εργαζόμενοι με τις οικογένειες τους συναντήθηκαν στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας που φιλοξενεί και διαπαιδαγωγεί αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας από όλη την Ελλάδα, υλοποιώντας εργασίες βελτίωσης και καλλωπισμού των εξωτερικών χώρων του ιδρύματος, ενώ δημιούργησαν και εγκαινίασαν έναν νέο χώρο Παιδικής Βιβλιοθήκης και Παιδότοπου.

Αντίστοιχα, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, σε συνεργασία με το Δήμο Λάρισας, οι 150 εργαζόμενοι του εργοστασίου μαζί με τις οικογένειές τους ανέλαβαν την αναμόρφωση και τον καλλωπισμό της παιδικής χαράς του Αισθητικού Άλσους στην περιοχή του Αλκαζάρ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κ. Αλέξανδρος Κίκιζας δήλωσε: «Η εθελοντική δράση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρίας μας, μέσω της οποίας προσπαθούμε να συνεισφέρουμε στο περιβάλλον, να ομορφαίνουμε την καθημερινότητα μας και να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας τη σπουδαιότητα της προσφοράς στην κοινωνία.»

Αξίζει να αναφερθεί επιπλέον η προσφορά ζυμαρικών στο κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας καθώς και η συγκέντρωση 33 μονάδων αίματος μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας των εργαζομένων σε Αθήνα και Λάρισα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας