Το Metaxa Hospitality Group ανακοινώνει το άνοιγμα και των τριών ξενοδοχείων του για την καλοκαιρινή περίοδο του 2022.

Παρά τις προκλήσεις της συγκυρίας, ατενίζει τη νέα τουριστική σεζόν με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, υποστηρίζοντας παράλληλα τους εργαζομένους, τους εμπορικούς συνεργάτες και τους προμηθευτές του καθώς και τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Αναλυτικότερα:
• Το Creta Maris Beach Resort, με υποδομές ιδανικές για οικογένειες και ζευγάρια σε μια έκταση 170 στρεμμάτων στη Χερσόνησο Ηρακλείου, άνοιξε τις πόρτες του στις 2 Απριλίου, με δράσεις που υποστηρίζουν την αυθεντική και βιώσιμη φιλοξενία.
• Το TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, με χαρακτήρα adults only θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 9 Απριλίου με εμπλουτισμένες outdoor δραστηριότητες.
• Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στην Οία, με χαρακτηριστικό την ιδιωτικότητα και τη μοναδική θέα στο ξακουστό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, αναβαθμισμένους εξωτερικούς χώρους, νέα υποδοχή και συνεδριακές αίθουσες, θα υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες στις 20 Απριλίου 2022.

Ύψιστη προτεραιότητα παραμένει η διαφύλαξη της υγείας επισκεπτών και εργαζομένων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Όμιλος εφαρμόζει και φέτος το πρόγραμμα “Committed to Caring”, ακολουθώντας με αυστηρότητα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, βάσει των οδηγιών διεθνών και εθνικών οργανισμών και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο κ. Ανδρέας Μεταξάς Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά:

« Ανοίγουμε τα ξενοδοχεία μας και είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στην αυθεντική φιλοξενία. Με χαμόγελο, ευγένεια και ταλέντο υποδεχόμαστε τους επισκέπτες που μας τιμούν και θέλουμε να ανταποδώσουμε με το να νιώσουν μέλη της οικογένειά μας.

Ας έχουμε ένα καλό καλοκαίρι για όλους! »

Λίγα λόγια για το Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group είναι ένας κορυφαίος ελληνικός Όμιλος παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας, αναγνωρισμένος με διεθνή́ βραβεία και πιστοποιήσεις. Ξεκίνησε στην Κρήτη το 1975 από τον αείμνηστο Νικόλαο Μεταξά, το έργο του οποίου συνεχίζει η οικογένειά του. Ο Όμιλος λειτουργεί με γνώμονα τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης, όπου εργαζόμενοι, τοπική κοινωνία και επισκέπτες βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων του. Σήμερα, αποτελείται από τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου, TUI Magic Life Candia Maris, στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη. Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξής του, ο Όμιλος συνεχίζει να επεκτείνεται στον κλάδο της φιλοξενίας με επενδύσεις στη Σαντορίνη, καθώς και την επένδυση στο Καβούσι της Ιεράπετρας στην Κρήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας