Στη νότια πλευρά και στους πρόποδες του συγκροτήματος των φημισμένων από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οχυρών του Ρούπελ, και σε υψόμετρο 180μ. βρίσκεται ο ελαιώνας “Ευ Γαία“. Τόπος γνωστός επίσης τόσο για το ασβεστολιθικό του έδαφός με πολλά υπόγεια ζεστά νερά όσο και για το μικροκλίμα της περιοχής καθώς βρίσκεται στο άνοιγμα της κοιλάδας του ποταμού Κρουσοβίτη.
Σε αυτόν τον πλούσιο βιότοπο, η εταιρεία “Ευ Γαία” επέλεξε να εγκαταστήσει τον ελαιώνα της σε ένα κτήμα 23.000 τ.μ. Η επιλογή των δένδρων έγινε με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε το συνολικό αποτέλεσμα “χαρμάνι” να μας δίνει τον ιδανικό συνδυασμό σε γεύση, χρώμα, άρωμα και ρευστότητα, χαρακτηριστικά που τα δίνουν οι σπουδαίες Ελληνικές ποικιλίες Κορωνέικη, Πετροελιά, Χαλκιδικής και Μεγάρων.
Από την αρχή σχεδόν της ύπαρξης του ελαιώνα, η “Ευ Γαία” ακολούθησε μια καλλιεργητική διαδικασία πιστή σε όλες τις διαδικασίες της βιολογικής γεωργίας, γεγονός που πιστοποιείται κάθε χρόνο από τον οργανισμό πιστοποίησης GMCert.
Υστερα από έρευνα και πειραματισμούς, η εταιρεία παρουσίασε στην Ελληνική αγορά το πρώτο μοριακό ελαιόλαδο με την εμπορική ονομασία Perla και μάλιστα σε 4 εκδοχές, το Olive oil Gourmet, Olive oil Lemon, Olive oil Tsili, Olive oil Thyme. Πρόκειται για πέρλες έξτρα παρθένου ελαιολάδου με διάφορα αρώματα, σε περίβλημα από φυσικό αλγινικό νάτριο από το φύκι agar agar. Πρόσφατα η “Ευ Γαία” εμπλούτισε την γκάμα της με 2 νέα προϊόντα, το Olive oil Truffle και το Olive Caviar. Με τα Perla, το ελαιόλαδο από κομπάρσος έγινε πρωταγωνιστής στα πιάτα των chef προσδίδοντας σε αυτά εντυπωσιακή εμφάνιση, επιπλέον γεύση και τελικά μεγάλη υπεραξία.
Τα προϊόντα προσφέρονται σε συσκευασίες των 65γρ για την λιανική – τουριστική κατανάλωση και 300γρ για την εστίαση. Πλέον τα προϊόντα Perla ταξιδεύουν σε πολλές χώρες του κόσμου και αναδεικνύουν το Ελληνικό ελαιόλαδο στην σύγχρονη εποχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας