Νέα διάκριση απέσπασε η ELBISCO στο πλαίσιο των βραβείων Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2017, τα οποία απονεμήθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά σε πρωτοπόρες προμηθευτικές επιχειρήσεις ταχυκίνητων προϊόντων και σούπερ μάρκετ.

Η ELBISCO έλαβε βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνικές/Τεχνολογίες Πωλήσεων για το πρόγραμμα Αυτοματοποίησης και Αναβάθμισης Πωλήσεων, με την κινητή εφαρμογή . Το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας παρέλαβε ο κ. Διαμαντής Τατάνης, Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Η εφαρμογή «Innovative Anywhere», που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία DIS, επιτρέπει την αυτοματοποίηση της οργάνωσης σε επίπεδο πωλητή και επιθεωρητή, ώστε όλες οι λειτουργίες να γίνονται ηλεκτρονικά και να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα στους αντίστοιχους ρόλους.

H διάκριση στα Σελφ Σέρβις Excellence Awards είναι η τρίτη που κατακτά η ELBISCO για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης κινητής εφαρμογής, αφού το 2016 απέσπασε για το ίδιο πρόγραμμα Ασημένιο Βραβείο στο πλαίσιο του διαγωνισμού Mobile Excellence Awards, στην κατηγορία Mobile Sales Force Applications και αρχές του 2017, Χάλκινο βραβείο στο διαγωνισμό Sales Excellence Awards στην κατηγορία Digital Transformation των Πωλήσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας