Η Crist, στα πλαίσια της διεύρυνσης των στρατηγικών συνεργασιών στο χώρο του επαγγελματικού ιματισμού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρία Laundry Clean Express, μια κίνηση που ως στόχο έχει την περαιτέρω διεύρυνση των λύσεων που προσφέρονται από την Crist στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού χώρου.

Τα πλυντήρια Clean Express των αδελφών Κωνσταντίνου και Στέλλας Τουλούπη, με δεκαετή παρουσία στο χώρο, προσφέρουν τις κατάλληλες υπηρεσίες και την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται ο επαγγελματικός ιματισμός. Με σύμμαχο την ποιότητα και τον επαγγελματισμό της, αποτελεί μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για τις ανάγκες της μικρής και μεσαίας ξενοδοχειακής επιχείρησης τόσο στην Νάξο, όσο στην Αμοργό και στα Κουφονήσια. Επιπρόσθετα με αυτή την συνεργασία της με την Crist, επεκτείνεται πλέον και στο Leasing ξενοδοχειακού ιματισμού.

Η Crist, με αυτή την συνεργασία, στοχεύει στην ενίσχυση της θέσης της στο χώρο της ενοικίασης επαγγελματικού ιματισμού, συνδυάζοντας με εξαιρετικό τρόπο ένα μεγάλο δίκτυο διανομής προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας, που έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε επιχειρηματία την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον ιματισμό της μονάδας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας