Πόρτο Καρράς

Mε τρεις Γαλάζιες Σημαίες επιβραβεύθηκε και φέτος το Porto Carras Grand Resort και η φιλοπεριβαντολλογική πολιτική που ακολουθεί ως προς τη διαχείριση του φυσικού πλούτου των εκτάσεών του.

Το ιστορικό ξενοδοχειακό συγκρότημα αξιολογείται κάθε χρόνο, επί 18 χρόνια στη σειρά, επιτυχώς από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και κερδίζει Γαλάζιες Σημαίες, όπως και φέτος, για τη Μαρίνα Πόρτο Καρράς και τις ακτές τoυ Πόρτο Καρράς 1/Κόχη και Πόρτο Καρράς 2/Σιθωνία Μελίτων.

Η «Γαλάζια Σημαία» αποτελεί το πλέον αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας στον κόσμο. Απονέμεται από το 1987, σε ακτές και μαρίνες οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βράβευση μίας ακτής με τη «Γαλάζια Σημαία», είναι η ποιότητα υδάτων σε αυτήν  να είναι «Εξαιρετική».  Καμία άλλη διαβάθμιση της ποιότητας, ακόμα και «Καλή», δεν είναι αποδεκτή από το Πρόγραμμα. Η βράβευση έχει διάρκεια ενός έτους.

Το Porto Carras Grand Resort φροντίζει να διατηρεί το πολύτιμο δώρο της φύσης, τα καθαρά νερά και την ατόφια φυσική ομορφιά των ακτών του, σε πολύ υψηλό επίπεδο.  Προβαίνει σε τακτικούς καθαρισμούς των ακτών και συγχρόνως υπάρχει επάρκεια κάδων απορριμμάτων σε όλα τα σημεία με διευκολύνσεις για συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών, διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τις εγκαταστάσεις υγιεινής για τους λουόμενους, πλήρη ανάπτυξη πύργων ναυαγοσωστών με κατάλληλα εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες με σχέδια άμεσης αντιμετώπισης προβλημάτων κλπ

Η συνέπεια και αφοσίωση του ιστορικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην οικολογική ισορροπία, αποδεικνύει εμπράκτως ότι η επιχειρηματική ανάπτυξη είναι καθήκον όλων να συνυπάρχει με το σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Ο Όμιλος της Τεχνικής Ολυμπιακής που διαχειρίζεται το Porto Carras με συνέπεια από το 1999 έως σήμερα, μένει πιστός στο όραμά του, το Porto Carras Grand Resort να αποτελεί τον πλέον διάσημο προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες παγκοσμίως με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, επενδύοντας εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε σύγχρονες περιβαλλοντικές και ξενοδοχειακές υποδομές ώστε να προσφέρει μια απόλυτα ξεχωριστή εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας