Νέα υπερσύγχρονα campuses για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Στον Πειραιά και το κέντρο της Αθήνας βρίσκονται τα νέα υπερσύγχρονα campuses που μπορούν να επισκεφθούν όσοι θα φοιτήσουν στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Τα δύο νέα υπερσύγχρονα campuses δημιουργήθηκαν έπειτα από τη σταθερά ανοδική του πορεία που το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σημειώνει τα τελευταία χρόνια αλλά και από τις αυξανόμενες εκπαιδευτικές ανάγκες που παρουσιάζει.

Νέο Campus Πειραιά

Το 11ο όροφο campus 3.500m² βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην καρδιά του Πειραιά, στην Πλατεία Τερψιθέας επί της οδού Κολοκοτρώνη και θα φιλοξενήσει τη νεοσύστατη Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, μαζί με τις υπόλοιπες ακαδημαϊκές Σχολές του ιδρύματος.

Η πρόσβαση στο campus είναι πολύ εύκολη, τόσο με το μετρό, όσο και με τα υπόλοιπα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, ενώ ο παλμός της ζωής της πόλης χτυπά δυνατά στην περιοχή με άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά, στα cafes και το λιμάνι.

Νέο Downtown Campus

Η αυξημένη ζήτηση εκπαιδευτικών επιλογών στο κέντρο της Αθήνας, οδήγησε στη δημιουργία νέου campus 2.700m² επί της οδού Ακαδημίας (μετρό Πανεπιστήμιο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας