Νέες απευθείας συνδέσεις με ελληνικούς προορισμούς προσθέτει από τη Γερμανία η Εurowings στο θερινό πρόγραμμα του 2018. Ειδικότερα, οι νέες συνδέσεις αφορούν:

– Την Ρόδο, Κω και Κέρκυρα με το Αννόβερο

– Την Ζάκυνθο με τη Στουτγάρδη

– Την Κρήτη με το Σάλτσμπουργκ

– Την Κέρκυρα με Ντίσελντορφ και Αμβούργο

Η Εurowings προσθέτει πολλά νέα δρομολόγια (συνολικά 22) από το Μόναχο, το Αννόβερο, την Κολωνία, το Σάλτσμπουργκ, τη Στουτγάρδη, το Αμβούργο και την Πάλμα. Οι νέες πτήσεις από το Μόναχο προς μακρινούς προορισμούς που παρουσιάζουν έντονο τουριστικό ενδιαφέρον είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος.

Mε τρία αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων τύπου Airbus A330 σταθμευμένα στον κόμβο του Μονάχου, η Eurowings θα συνδέει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2018 τη βαυαρική πρωτεύουσα με τη Μπανγκόκ, το Λας Βέγκας, το Μοντέγκο Μπέυ, τον Μαυρίκιο, το Πουέρτο Πλάτα, την Πούντα Κάνα, το Φορτ Μάγιερς, το Βαραντέρο και το Βίντχουκ. Επιπλέον, κάθε Παρασκευή η Eurowings θα εκτελεί πτήσεις και από την Κολωνία προς το Φορτ Μάγιερς στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Το καλοκαίρι του 2018, οι επιβάτες της Eurowings θα μπορούν επίσης να πετούν από το Αννόβερο προς νέους προορισμούς στις ακτές της Νότιας Ευρώπης. Σε αυτούς περιλαμβάνονται η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κως. Οι πτήσεις προς την Κέρκυρα και τη Ρόδο θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, ενώ η πτήση προς την Κω θα εκτελείται κάθε Κυριακή.
Το Σάββατο θα εκτελούνται οι νέες πτήσεις που θα συνδέουν τη Στουτγάρδη με τη Ζάκυνθο, ενώ κάθε Παρασκευή οι επιβάτες της Eurowings από το Σάλτσμπουργκ θα μπορούν να απολαμβάνουν απευθείας πτήσεις προς την Κρήτη.
Κάθε Σάββατο, επίσης, θα υπάρχει η πτήση από το Ντίσελντορφ προς την Κέρκυρα. Η Κέρκυρα περιλαμβάνεται και στο πρόγραμμα πτήσεων από το Αμβούργο με δύο πτήσεις/εβδομάδα – κάθε Τρίτη και Σάββατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας