Διασκέδαση και πολλές επιλογές για τους νεαρούς επιβάτες της Lufthansa με το νέο παιδικό μενού που δημιούργησε ο βραβευμένος σεφ Alexander Herrmann

Μους πουτίγκας ρυζιού, «πόδια δράκου» και «κοτέτσι» – αυτά αποτελούν ορισμένα μόνο από τα εμπνευσμένα πιάτα που προσφέρονται στους νεαρούς επιβάτες της Lufthansa από την 1η Ιουλίου σε όλες τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της εταιρίας, καθώς και στις ευρωπαϊκές πτήσεις μεγάλης διάρκειας που αναχωρούν από τη Γερμανία. Το παιδικό menu δημιουργήθηκε από τον βραβευμένο με 2 αστέρια σεφ, Alexander Herrmann, ο οποίος είχε προηγουμένως παρουσιάσει τα πιάτα του σε διεθνή κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 13 παιδιά τον περασμένο Μάρτιο.

Τα νέα παιδικά μενού μπορούν να προ παραγγέλλονται δωρεάν έως και 24 ώρες πριν την αναχώρηση για όλες τις πτήσεις μεγάλης διάρκειας της Lufthansa, καθώς και για ορισμένες ευρωπαϊκές πτήσεις για παιδιά μέχρι 12 ετών. Περισσότερες πληροφορίες για την προ κράτηση του παιδικού μενού μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.lufthansa.com/us/el/childrens-menus-on-board. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε όλα τα παιδικά γεύματα ακολουθούνται οι αρχές της ισορροπημένης διατροφής – για παράδειγμα, για τη παρασκευή τους χρησιμοποιούνται μόνο ποιοτικά λιπαρά όπως το ελαιόλαδο και μάλιστα σε μικρές ποσότητες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας