Ο Δήμος Ρόδου ενισχύει τον Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ.

Τον Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ. ενισχύει ο Δήμος Ρόδου με επιχορήγηση ύψους 370.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά η δημοτική αρχή ενέκρινε την επιχορήγηση προς τον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού με το ποσό των 370.000 ευρώ, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη και προώθηση του Ροδιακού Τουρισμού.

Σημειώνεται ότι ο Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ. τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνος για την τουριστική προβολή της Ρόδου στις μεγάλες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην τουριστική ανάπτυξη του νησιού.

Με την τουριστική προβολή εξάλλου διατηρούνται οι παραδοσιακές αγορές όπως είναι η Αγγλία, η Γερμανία και η Σουηδία, αλλά ανοίγονται και νέοι δρόμοι σε αγορές όπως η Αμερική, ο Καναδάς και η Κίνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου και ειδικότερα το Τμήμα Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης, ασχολείται με:

  • την λειτουργία των γραφείων πληροφοριών στο κέντρο της πόλης, στο λιμάνι, στην μεσαιωνική πόλη, στη Λίνδο και στο Φαληράκι της Ρόδου,
  • επιμορφωτικά θέματα, ημερίδες και συνέδρια με θέματα τουρισμού εντός Ρόδου
  • καταγράφει και προβάλει ήθη και έθιμα, θρησκευτικές εορτές και πανηγύρεις και γενικότερα ότι σχετικό με τη λαογραφία του νησιού
  • την προβολή του νησιού, το τουριστικό μάρκετινγκ, καθώς και όλες τις δράσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως τουριστικές εκθέσεις, workshops, δημοσιογραφικές ομάδες, συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με tour operators, συνεργασίες με αεροπορικές εταιρίες, καταχωρήσεις σε έντυπα, αλλά και παραγωγή του απαιτούμενου υλικού, η ευθύνη έχει εκχωρηθεί στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού, με την παράλληλη υποστήριξη και συμβολή των στελεχών της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας