Περρής, Αίγινα

Πιστός στην πεποίθησή του ότι το κλασικό πάντα συνδυάζεται με το σύγχρονο, ο Γιώργος Περρής πραγματοποίησε στις 29 Σεπτεμβρίου μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία στον αρχαίο ναό της Αφαίας στην Αίγινα, με σκοπό την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Πρόκειται για μία ξεχωριστή στιγμή, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας που δίνεται η άδεια για την υλοποίηση συναυλίας στον αρχαίο ναό της Αφαίας.

Ο διεθνής Έλληνας τραγουδιστής παρουσίασε τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Σταθερά Στα Όνειρα» σε μελωδίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, καθώς και από τον επερχόμενο διεθνή του δίσκο που θα κυκλοφορήσει το 2021. Στη συναυλία αυτή συμπεριλήφθηκαν και ξενόγλωσσα τραγούδια από το κλασικό ρεπερτόριο που αγαπά, συνδυάζοντας με αρμονικό τρόπο το χτες με το σήμερα. 

Ο δωρικός ναός της Αφαίας Αθηνάς στην Αίγινα, ένα στολίδι του αρχαίου κόσμου το οποίο είχε προηγηθεί του Παρθενώνα, αποτέλεσε ένα σκηνικό απερίγραπτης ομορφιάς για την ξεχωριστή αυτή συναυλία που θα κυκλοφορήσει με τίτλο «A sunset in Greece». Η ομορφιά, η καθαρότητα και η ενέργεια του μαγικού αυτού σημείου σε συνδυασμό με τη μουσική έκοβαν την ανάσα την ώρα της δύσης του ήλιου στον Σαρωνικό.

Η μεγάλη αυτή παραγωγή διεθνών προδιαγραφών που οραματίστηκε ο Γιώργος Περρής, θα προβληθεί το 2021 στην Αμερική και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, ενώ πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα και στήριξη του ΕΟΤ

Συνοδοιπόροι του Γιώργου Περρή σε αυτό το τολμηρό εγχείρημα ήταν ο Μάριος Φραγκούλης με τον οποίο ερμήνευσαν δυο crossover τραγούδια, καθώς και η Ευανθία Ρεμπούτσικα που συνόδευσε τις μελωδίες της. Παρούσα σε αυτή την παραγωγή η Λίνα Νικολακοπούλου, η οποία επιμελείται τα κείμενα που διανθίζουν το τηλεοπτικό αφιέρωμα. 

Όσοι μπόρεσαν και παρακολούθησαν ζωντανά την συναυλία μίλησαν για μία αξέχαστη μουσική εμπειρία, μοναδική στο είδος της και ένα καλλιτεχνικό event από αυτά που στέλνουν το σήμα τους πλατιά στον κόσμο και διαφημίζουν την Ελλάδα ως απόλυτο μυθικό προορισμό στον πλανήτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας