Όλα έτοιμα για την SIAL Paris

Η SIAL Paris η συνάντηση που εμπνέει όλο τον κόσμο της διατροφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί 21-25 Οκτωβρίου στο Paris Nord Villepinte.

Η SIAL Paris αποτελεί μια μοναδική πλατφόρμα για την δοκιμή νέων αγορών, τη δρομολόγηση νέων προϊόντων  και τη συνάντηση με τους κυριότερους επαγγελματίες του κλάδου και να συζητήσουν τις νέες προκλήσεις ενώ αποτελεί ένα πραγματικό εργαστήριο, με τμήματα Ε&Α από όλο τον κόσμο με σκοπό την τελειοποίηση των καινοτομιών και την παρουσίαση τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Όπως αναφέρει ο Διευθυντής του δικτύου SIAL, Nicolas Trentesaux όλη η βιομηχανία τροφίμων θα έχει το βλέμμα στραμμένο στο Παρίσι . «Ας μη ξεχνάμε ότι η βιομηχανία τροφίμων είναι μια από τις πιο δυναμικές βιομηχανίες στις περισσότερες χώρες της ομάδας των G20. Η συμμετοχή στη SIAL Paris είναι για ανακαλύψει κανείς νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες και νέες τάσεις και κυρίως για να επωφεληθεί από ένα εξαιρετικό εφαλτήριο κάνοντας μια εξαιρετική αρχή στην επίτευξη των στόχων της βιομηχανίας τροφίμων».

Συγκεκριμένα περισσότεροι από 2500 καινοτομίες θα παρουσιαστούν στον κόσμο για πρώτη φορά ως μέρος της SIAL Innovation, ενισχύοντας την έμπνευση της βιομηχανίας επεξεργασίας τροφίμων περισσότερες από 80 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχής τους.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε ημερών, η έκθεση αναμένει πάνω από 160.000 επαγγελματίες επισκέπτες από όλο τον κόσμο με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, τις προσδοκίες τους και τις ανάγκες τους να εξερευνήσουν την έκθεση η οποία θα είναι χωρισμένη είτε ανά χώρα είτε ανά τομείς.

Οι νέες προτάσεις της Sial

  1. Τα ποτά θα βρίσκονται πάλι στο επίκεντρο. Και επειδή η SIAL Paris είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη γαλλική βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων, τα προϊόντα “Made in France” θα συγκεντρωθούν και θα προωθηθούν υπό τον ίδιο τίτλο!
  2. Ο τομέας «Εξοπλισμός και υπηρεσίες» θα επανέλθει για να δώσει τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τις τεχνολογίες και τον εξοπλισμός τους!
  3. Δεδομένου ότι η SIAL είναι πλέον η αφετηρία για το μέλλον στον τομέα των τροφίμων, η έκθεση του 2018 χαιρετίζει μια νέα εκδήλωση αφιερωμένη στις νέες τάσεις. Το «Future Lab», θα φιλοξενήσει ευρωπαϊκές νεοσύστατες επιχειρήσεις, παγκόσμιες έρευνες και βιωματικά εργαστήρια.
  4. To 2018, η «σύγχρονη κουζίνα» θα βρίσκεται στο μενού της SIAL και θα παρουσιαστεί από τον Yannick Alleno, χορηγός της παρούσας έκδοσης. Ως μέλος ενός εξαιρετικά επιλεγμένου κύκλου των μεγαλύτερων σεφ του κόσμου, ο Yannick Alleno είναι ενθουσιασμένος αφού αφιέρωσε τη ζωή του, το πάθος του για την μαγειρική και για την γαλλική κουζίνα, πλούσια σε κληρονομιά, και φιλοδοξία για δημιουργία, επαναπροσδιορίζει και θέτει τις βάσεις για μια νέα κουζίνα που επιβεβαιώνει τη μοναδική της ταυτότητα: τη σύγχρονη κουζίνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Yannick Alleno ως χορηγός συμμετέχει στην επιτροπή επιλογής των βραβείων της SIAL για την καινοτομία και θα ορίσει ένα θέμα πάνω στο «Foodservice» και θα επιλέξει προϊόντα από τους εκθέτες που θα συμπεριληφθούν σε ένα καλάθι που θα φέρει το όνομά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας