Το 4οAthens Coffee Festival ολοκληρώθηκε επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την δυναμική του και τον ρόλο του ως ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ για τον καφέ και τους ανθρώπους του, στην χώρα μας.

Με σύμμαχο τον καλοκαιρινό καιρό η μεγάλη γιορτή του καφέ εξελίχτηκε στο απόλυτο hot spot της Αθήνας καθ’ όλη την διάρκεια του τελευταίου τριήμερου του Σεπτέμβρη. Το δε Γκάζι έγινε η άτυπη πρωτεύουσα του δεύτερου πιο εμπορικού προϊόντος στον κόσμο προσελκύοντας τόσο επαγγελματίες όσο και coffee lovers από κάθε γωνιά της χώρας και όχι μόνο. Οι 100 εκθέτες– οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες προμηθευτικές και παραγωγικές εταιρείες καφέ και εξοπλισμού για την καφεστίαση-, υποδέχτηκαν τους 37.000 επισκέπτες, με ένα σημαντικό ποσοστό από αυτούς να είναι επαγγελματίες του χώρου που βρήκαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον κλάδο, να κάνουν νέες γνωριμίες και να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες.

Οι decision makers του κλάδου της καφεστίασης έδωσαν ραντεβού εδώ

Το Athens Coffee festival αποτέλεσε για ακόμα μία χρονιά ένα hot spot για τους επαγγελματίες του κλάδου που ήθελαν να συνομιλήσουν με τους πιο δυναμικούς Έλληνες coffee experts αλλά και με τους αντιπροσώπους των κορυφαίων coffee brands, να μοιραστούν τις ανησυχίες τους με ταλαντούχους baristas και coffee specialists και να ανταλλάξουν απόψεις με σπουδαίες προσωπικότητες από τη διεθνή σκηνή του καφέ. Στο ACF 2019 οι επισκέπτες ανακάλυψαν από κοντά single origin, single estate, blends, specialty coffees, εκλεκτές ποικιλίες από όλο τον κόσμο και έγιναν και αυτοί μέρος της μεγάλης αυτής coffee γιορτής της πόλης μας! Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που σε κάθε γωνιά του φεστιβάλ συναντούσε κανείς επαγγελματίες του κλάδου που ήρθαν για να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα που θα κάνουν την διαφορά την επιχείρηση τους, για εξοπλισμό που μπορεί να αναβαθμίσει το service του μαγαζιού τους αλλά και για να αφουγκραστούν τον παλμό του κλάδου του καφέ στην χώρα μας, συνομιλώντας με στελέχη της αγοράς.

Το Athens Coffee Festival, συνέχισε την ανοδική του πορεία σε όλα τα επίπεδα και άφησε ακόμα μεγαλύτερες υποσχέσεις για την επόμενη διοργάνωση, 26-28 Σεπτέμβρη του 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας