Όμιλος Κόκκαλη

Ο Όμιλος Κόκκαλη ετοιμάζει νέα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο επικεντρώνοντας τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στις κατασκευές και στον τουρισμό.

Με τις βίλες της Μυκόνου να βρίσκονται ήδη σε διαδικασία πώλησης, οι εργασίες ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας να έχουν ήδη δρομολογηθεί και τα σχέδια για ένα 5*resort στο νησί των Ανέμων να προχωρούν, ο όμιλος Κόκκαλη δίνει μεγάλο βάρος στους τομείς του real estate και στου τουρισμού σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τα συνεχόμενα ρεκόρ του τουριστικού κλάδου της Ελλάδας.

Την επιχειρηματική «στροφή» του ομίλου επιβεβαιώνουν τόσο οι μέχρι τώρα κινήσεις και οι ηχηρές συμφωνίες που έχει συνάψει μέχρι στιγμής στον τομέα των ξενοδοχείων η θυγατρική του ομίλου Inestia, που έχει συσταθεί γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Όπως ανακοινώθηκε από τον κ. Σουρέτη και Κούτρα, Διευθύνων Σύμβουλο και Πρόεδρο αντίστοιχα σε ενημέρωση της Intrakat προς τους δημοσιογράφους, η εταιρεία, πέρα από την ανάληψη του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας στο διατηρητέο κτήριο επί τις οδού Κολοκοτρώνη 3-5 και μετά το 5* ξενοδοχείο Branco, που άνοιξε πέρυσι στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου, η Intrakat προχωρά στην υλοποίηση ενός ακόμα επενδυτικού σχεδίου, ύψους 80 εκατ. ευρώ, για την ανάπτυξη ξενοδοχειακού resort πέντε αστέρων στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία έχει ήδη συνάψει συμφωνία με το βρετανικό fund London & Regional Properties για την ανάπτυξη έκτασης 100 στρεμμάτων που έχει εξαγοράσει στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.

Ο σχεδιασμός προβλέπει τη ανάπτυξη δύο ξενοδοχείων και μεγάλων βιλών επιφάνειας 10.000 τ.μ και αξίας άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ έκαστη καθώς αυτού του μεγέθους τα ακίνητα, έχουν μεγάλη ζήτηση στο νησί. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας