Όμιλος Louis

Ο Όμιλος Louis συμμετέχει στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου, με στόχο να προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και να δώσει την ευκαιρία στο προσωπικό του να αθληθεί σε πνεύμα συνένωσης και συνεργασίας.

Πιο αναλυτικά, ομάδα 12 δρομέων από όλες τις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου συμμετείχαν στο 5k Corporate Run φορώντας μπλουζάκια με το σύνθημα #GoTeamLouis. Με αυτό τον τρόπο, άτομα που εργάζονται στον ίδιο Όμιλο αλλά σε διαφορετικές εταιρείες και τμήματα, ήρθαν πιο κοντά και έγιναν πρεσβευτές των αξιών που χαρακτηρίζουν τον Όμιλο Louis.

Σημειώνεται ότι η ομάδα είχε μια αξιοπρεπή παρουσία στον μαραθώνιο αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την 14η θέση.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι μία δραστηριότητα που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού «Happy faces in happy places» αποδεικνύοντας περίτρανα πως δεν είναι απλά ένα σύνθημα.

Με το εν λόγω πρόγραμμα, ο Όμιλος Louis, αποσκοπεί όχι μόνο στην ικανοποίηση των πελάτων του αλλά και στην ευημερία του προσωπικού, ώστε να εργάζονται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με δραστηριότητες που προάγουν την ομαδικότητα και την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Αναφερόμενη στην συμμετοχή του Ομίλου Louis, στον 1ο Medochemie Nicosia Marathon, η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Louis, Ειρήνη Λουκαΐδου δήλωσε: «Ο Όμιλος Louis, στηρίζει διαχρονικά θεσμούς που προωθούν την ευγενή άμιλλα και αλληλεγγύη και ειδικά την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια για καθιέρωση ενός μαραθωνίου στην πρωτεύουσα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας