Ως Grand Hyatt Athens θα λειτουργεί το Athens Ledra

To Athens Ledra θα ανοίξει ανακαινισμένο τις πύλες του στο τρίτο τρίμηνο του 2018 ως Grand Hyatt.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΗΥΑΤΤ, θυγατρική της εταιρία, έχει συνάψει συμφωνία franchise με τις Henderson Park και Hines για το πρώτο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Ελλάδα, το Grand Hyatt Athens.

«Το άνοιγμα αναμένεται στο 3ο τρίμηνο του 2018. Το ξενοδοχείο θα διαχειρίζεται η Kokari Limited και θα προσφέρει πολυτελή διαμονή στους επισκέπτες, σε αυτόν τον ιδανικό προορισμό. Το ξενοδοχείο 310 δωματίων βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη Λεωφόρο Συγγρού στην περιοχή Κουκάκι της Αθήνας, κοντά σε γήπεδα γκολφ, εστιατόρια και σε κοντινή απόσταση από το λόφο Φιλοπάππου. Το Grand Hyatt Athens θα είναι μοναδικά σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει τον ελληνικό πολιτισμό του με μοναδική αρχιτεκτονική και καινοτόμο σχεδιασμό. Φιλοξενία ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου θα απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι, μαζί με ένα εντυπωσιακό μπαρ και εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, με εξωτερική πισίνα και εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Οι επιπλέον παροχές θα περιλαμβάνουν αίθουσες για φαγητό και ποτά, περισσότερα από 11.600 τετραγωνικά πόδια συνεδριακών χώρων, καθώς και σπα και γυμναστήριο».

Πιο αναλυτικά στις 14 Ιουνίου 2017, ημέρα διενέργειας του πλειστηριασμού του εμβληματικού ακινήτου, η αγοράστρια εταιρία, «ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που είναι joint venture της Henderson Park, μιας ευρωπαϊκής πλατφόρμας επενδύσεων σε ακίνητα, και της διεθνούς εταιρείας ακινήτων Hines κατέβαλλε € 33 εκατομμύρια για το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος ανάπτυξης της Hyatt για την Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία και την CIS Takuya Aoyama:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα σχέδια για την πρώτη ιδιοκτησία της Hyatt στην Αθήνα με τους συνεργάτες μας Henderson Park, Hines και Kokari. Από καιρό επιδιώκαμε να αποκτήσουμε παρουσία με Grand Hyatt στην ελληνική πρωτεύουσα. Η συμφωνία αυτή αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, μια σημαντική αγορά ανάπτυξης για την Hyatt, που πρόσφατα ανακοινώσαμε επενδύσεις στην Τουρκία και τη Βουλγαρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας