Περισσότεροι από 60 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί πρόκειται να διενεργηθούν το επόμενο τετράμηνο για ξενοδοχεία σε μεγάλους και μικρότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, με τη μεγαλύτερη πρώτη τιμή προσφοράς να προσεγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται κυρίως για τετράστερα ξενοδοχεία τα οποία θα βγουν στο «σφυρί», εφόσον δεν μεσολαβήσει κάποια ενέργεια που να αποτρέπει τη διαδικασία.

Ενδεικτικά, και βάσει της μεγαλύτερης τιμής πρώτης προσφοράς, στο “σφυρί” βγαίνει στις 6 Σεπτεμβρίου το τετράστερο ξενοδοχείο GOUVES SEA στη Χερσόνησο με 68 δωμάτια, το οποίο προσφέρει παροχές γηπέδου, καλαθοσφαίρισης, εστιατόριο, μπαρ, κολυμβητική δεξαμενή, παιδική κολυμβητική δεξαμενή, παιδότοπο, συνεδριακό κέντρο και μπαρ εστιατορίου. Ο πλειστηριασμός, που στρέφεται κατά της ανώνυμης εταιρείας «FIVE SENSES HOTEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον δ.τ. «FIVE SENSES HOTEL», έχει τιμή πρώτης προσφοράς 5,89 εκατ. ευρώ.

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο πλειστηριασμός για την ξενοδοχειακή μονάδα τεσσάρων αστέρων LESSE HOTEL, η οποία αποτελείται από 5 κτίρια και βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Επισπεύδουσα είναι η Do Value Greece Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π. [πρώην EUROBANK FPS Α.Ε.Δ.Α.Δ.Π.] ως διαχειρίστρια των απαιτήσεων της «FRONTIER ISSUER DESIGNATED ACTIVITY COMPANY». Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 3,36 εκατ. ευρώ.

Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 27 Σεπτεμβρίου το ξενοδοχείο ANTONIADIS στην Καλαμπάκα με τιμή πρώτης προσφoράς 3,28 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για ξενοδοχείο πόλης, τεσσάρων αστέρων, δυναμικότητας 98 δωματίων και 174 κλινών που αποτελείται από τρεις ενοποιημένους κτηριακούς όγκους.

Επιπλέον, στις 2 Νοεμβρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί πλειστηριασμός για το ξενοδοχείο ROYAL BEACH HOTEL στην Κάρπαθο, με τιμή πρώτης προσφοράς 3 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο έχει κατασκευαστεί σε αγροτεμάχιο εμβαδού 12.598,192 τ.μ. και αποτελείται από 5 κτίρια. Το ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 56 δωματίων και 98 κλινών, ενώ διαθέτει χώρο parking, πισίνα εμβαδού 130 τ.μ. περίπου και εκκλησάκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας