Σε δυναμική τροχιά προετοιμασιών έχει μπει ήδη η Xenia 2022, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί 26-28 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo και αναμένεται να αποτελέσει για ακόμα μία φορά κομβικό εμπορικό φόρουμ και σημαντικό κέντρο επενδυτικών επιλογών για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας. Όλες οι νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα, προτάσεις και λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων θα παρουσιαστούν στο σημαντικότερο εκθεσιακό event για τον κλάδο, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού.

270 εκθέτες μέχρι στιγμής…Ενώ ο τελικός αριθμός τους
θα ξεπεράσει τους 450

Αρκετούς μήνες πριν από την διεξαγωγή της Xenia ’22, 270 εκθέτες έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους στην έκθεση, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο μέλλον του ελληνικού τουρισμού και στον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η Χenia στην ανάπτυξή του.

Αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 1.000 ξενοδόχοι

Η Xenia θα φιλοξενήσει την 10η ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στην κορυφαία αυτή θεσμική διαδικασία, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 1.000 ξενοδόχοι, θα αναπτυχθούν καίρια ζητήματα του κλάδου, αλλά και οι μελλοντικές δράσεις του ΞΕΕ.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας