ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Alfa
www.alfapastry.com

70 χρόνια καινοτομίες και μοναδικές γευστικές δημιουργίες. Η alfa ξεκίνησε το 1952 από την Κοζάνη, ως μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση. Από τότε, με οδηγό την πλούσια ελληνική γαστρονομία και με πυξίδα την ποιότητα, δημιουργεί αυθεντικές παραδοσιακές πίτες, αλλά και πρωτότυπες δημιουργίες εμπνευσμένες από τοπικές νοστιμιές και από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου, η alfa έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή παλέτα από πολλές και διαφορετικές γευστικές προτάσεις, με προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και νοστιμιάς. Κάθε προϊόν alfa παρασκευάζεται από εκλεκτά άλευρα, με παρθένο ελαιόλαδο και με τις αγνότερες πρώτες ύλες, ενώ τα αναγνωρίσιμα σύμβολα ανώτερης ποιότητας επιβεβαιώνουν την ποιοτική υπεροχή και πιστοποιούν τις αυστηρές προδιαγραφές παρασκευής του. Στο παρόν αφιέρωμα, η alfa παρουσιάζει δύο από τα προϊόντα που θα καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών, τόσο για την περίοδο της νηστείας όσο και γενικότερα στην ανάπτυξη της κατηγορίας των vegan προϊόντων.

  • Ατομική Μπουγάτσα με κρέμα και άρωμα βανίλιας
    Μια νέα ατομική μπουγάτσα με κρέμα και άρωμα βανίλιας έρχεται από την alfa. Το λεπτό φύλλο αέρος που περιβάλλει την πλούσια κρέμα από εκλεκτής ποιότητας σιμιγδάλι με άρωμα βανίλιας, κατάλληλη και για χορτοφάγους, απογειώνει τη γεύση δημιουργώντας ένα υπέροχο έδεσμα.
  • Σπανακόπιτα τ. Μετσόβου
    Η οικογένεια με τις παραδοσιακές πίτες ταψιού από την alfa στην κατηγορία του Food Service, εμπλουτίζεται με τη Σπανακόπιτα τ. Μετσόβου, με εκλεκτά υλικά ζυμωμένα με αγάπη και μεράκι. Η Σπανακόπιτα τ. Μετσόβου νηστίσιμη, αποτελεί μια μοναδική παραδοσιακή πίτα ταψιού με χωριάτικο φύλλο και χορταστική γέμιση από σπανάκι ελληνικής προέλευσης δημιουργώντας μια γευστική εμπειρία για κάθε στιγμή. Σερβίρεται σε 6 μεγάλα ή 24 μικρά κομμάτια και είναι κατάλληλη για νηστεία αλλά και αγαπημένη επιλογή για τους λάτρεις της vegan διατροφής.

Délifrance
www.delifrance.com

Από την ίδρυσή της στη Γαλλία το 1978, η Délifrance δημιουργεί προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, κρουασάν και αλμυρά σνακ για τους επαγγελματίες της εστίασης, εμπόρους χονδρικής και αρτοποιούς, σε 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή των προϊόντων ζύμης ξεκινά με γνώμονα την τέχνη της αρτοποιίας, αξιοποιώντας τις παραδοσιακές τεχνικές και τον σωστό τρόπο ψησίματος – βασιζόμενοι σε απαιτητικά πρότυπα γεύσης και ποιότητας. Με εργοστάσια στη Γαλλία, την Ευρώπη γενικότερα και στην Ασία και με ένα διεθνές εμπορικό δίκτυο, η Délifrance προσαρμόζει τις συνταγές και τις υπηρεσίες της στις τοπικές παραδόσεις, τις καταναλωτικές συνήθειες και τα δίκτυα διανομής.

  • Focaccia Romana ατομική
    Αφράτη ζύμη τριανταεξάωρης ωρίμανσης, που μπορεί να διαμορφωθεί εύκολα με το χέρι. Παρασκευάζεται από αγνές πρώτες ύλες, όπως το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρακτικά σε διάφορες συνταγές με βάση τη ζύμη.
  • Παραδοσιακή μπαγκέτα Come una Volta
    Μια μπαγκέτα α λα γαλλικά, από προζύμι 48ωρης ωρίμανσης. Η ψίχα που δημιουργείται μετά το ψήσιμο έχει έντονη κυψέλωση και υψηλή υγρασία, με επίγευση προζυμιού. Έτσι, μπορεί να διατηρηθεί για αρκετό διάστημα φρέσκια.

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ
www.elzymi.gr

Η βιομηχανία τροφίμων «Αραμπατζής – Ελληνική Ζύμη», δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης, υποστηρίζοντας την αγορά Food Service αλλά και την αγορά της λιανικής. Η στρατηγική της εταιρείας είναι να συνεχίσει τη διαχρονικά σταθερή πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα, με τη δημιουργία νέων προϊόντων και νέων συνεργασιών, αλλά και με την ισχυρή παρουσία της στο εξωτερικό. Οι χωριάτικες πίτες με παραδοσιακό φύλλο προσφέρονται σε πολλές παραλλαγές με διαφορετικές γεμίσεις, διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Οι δε κυματιστές πίτες, με τα πολλά διπλώματά τους, απευθύνονται στους λάτρες του τραγανού φύλλου.

Ioniki
www.ioniki.com

Η Ioniki προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες των καταναλωτών και στις νέες διατροφικές συνήθειες, δημιουργώντας πρώτη στην ελληνική αγορά vegan προϊόντα soy-free, διατηρεί αναλλοίωτη την υφή και το άρωμα μπερδεύοντας ακόμη και τους γευσιγνώστες που δύσκολα θα καταλάβουν τη διαφορά! Προϊόντα, όπως η Vegan Σφολιάτα με Τυρί από καρύδα και άλλες φυτικές ύλες και η Vegan Σφολιάτα με Λουκάνικο με βάση πρωτεΐνης μπιζελιού, αποτελούν ιδανική χορτοφαγική επιλογή. Για ακόμα περισσότερες επιλογές με μια νότα Ελλάδας, η Ioniki φέρνει τη νέα χειροποίητη κουρού με πατάτα Νευροκοπίου, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και φρέσκο κρεμμυδάκι, προσφέροντας μια γευστική πανδαισία.

Baker Master
www.bakermaster.gr

Το 2000 ιδρύεται η Baker Master από νέους ανθρώπους με γνώσεις αρτοζαχαροπλαστικής και εξειδίκευση στον τομέα των κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση. Το 2015 επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της, εμπλουτίζει την παραγωγική της διαδικασία αποκτώντας μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας και αναβαθμίζει περαιτέρω το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D), ώστε να συνεχίσει να παράγει καινοτόμα προϊόντα. Από την ίδρυση της εταιρείας, αποτελεί διαρκή στόχο η διάθεση καινοτόμων προϊόντων με εξαιρετική γεύση και εμφάνιση. Μέσα από την επιλογή άριστων πρώτων υλών και την τεχνογνωσία του εργατικού δυναμικού, διαθέτοντας πλέον προϊόντα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

  • Κουρού ολικής πολύσπορη με Philadelphia
    Ατομική κατεψυγμένη πίτα, το κιβώτιο περιέχει 60 τεμάχια των 146γρ. έκαστο, χρειάζεται 25-27 λεπτά χρόνο ψησίματος.
  • Ταψί χωριάτικη γραβιερόπιτα 6 μερ.
    Χωριάτικη πίτα με τσαλακωτό φύλλο, το κιβώτιο περιέχει 5 πίτες των 6 μερίδων με βάρος 1.300γρ. η κάθε πίτα. Χρειάζεται 45΄-50΄ χρόνο ψησίματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας