Σε νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας οδηγείται η 12η HORECA 2017, καθώς ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, υπήρξε αυξημένη προσέλευση επαγγελματιών από το ξενοδοχειακό αλλά και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο τόσο από την Αθήνα όσο και από την περιφέρεια.

Αύξηση κατά 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά κατέγραψε ο αριθμός των επισκεπτών που προσήλθαν στη HORECA προσκομίζοντας την προσωπική τους barcode πρόσκληση. Με βάση τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση των barcode προσκλήσεων διαπιστώνεται η αυξημένη προσέλευση, μεγαλύτερη από ποτέ, ιδιοκτητών, διευθυντών και ανωτάτων στελεχών από μεγάλες επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου. Οι επιχειρηματίες από τον ξενοδοχειακό κλάδο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες προτάσεις που παρουσίασαν οι εκθέτες του αναβαθμισμένου τομέα HOTEL BUILD & DESIGN και του καθιερωμένου FUTURE HOTEL ON THE WEB. Πρωτοφανής σε αριθμό ήταν, εξάλλου, η συμμετοχή των ξενοδόχων στις εργασίες της 6ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΞΕΕ.

Ιδιαίτερα μεγάλη ήταν και η προσέλευση επαγγελματιών από την περιφέρεια, καθώς η HORECA σηματοδοτεί πλέον την έναρξη της εαρινής και θερινής σαιζόν για το σύνολο των παραθεριστικών προορισμών ανά την Ελλάδα.

Μεγαλύτερη από ποτέ ήταν και η συμμετοχή στις ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA. Ειδικά στα workshops του HOTEL BUILD & DESIGN, η στρατηγική συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής συνέβαλε στη ριζική αναβάθμιση των θεματικών παρουσιάσεων. Η τεράστια προσέλευση και το ενδιαφέρον των ξενοδόχων, όπως τονίστηκε, επιβεβαιώνει ότι το HOTEL BUILD & DESIGN αναδεικνύεται σε κομβικό σημείο αναφοράς για το μέλλον του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της κατασκευής και της εξοικονόμησης ενέργειας στα ξενοδοχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας