Το Ινστιτούτο Prolepsis σας προσκαλεί την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, 12:00 – 14:30, στην ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Εκπαίδευση και κατάρτιση χειριστών τροφίμων για τη διασφάλιση θρεπτικών γευμάτων υψηλής ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας». Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας και τα εκπαιδευτικά εργαλεία που σχεδίασαν οι εταίροι του προγράμματος e-SAFE.

Το συγκεκριμένο έργο αποσκοπεί στην προώθηση ενός νέου εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο βοηθάει τους επαγγελματίες που απασχολούνται στον κλάδο των υπηρεσιών σίτισης και εστίασης να βελτιώσουν ή ακόμη και να αλλάξουν τις καθημερινές τους πρακτικές κατά την προετοιμασία γευμάτων. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μάγειρες, σεφ, προσωπικό κουζίνας, χειριστές τροφίμων, βιομηχανίες τροφίμων, παρόχους επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης κ.ά.

Το έργο e-SAFE χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μαζί με το Ινστιτούτο Prolepsis συμμετέχουν στην κοινοπραξία του e-SAFE οι οργανισμοί: The Polish Farm Advisory and Training Centre not-for-profit Sp. z o. o., Miastkowo (Συντονιστής του προγράμματος, Πολωνία), ISEKI-Food Association (Αυστρία), Center for Social Innovation – CSI (Κύπρος), Italian Cuisine di Gianluca Pardini (Ιταλία), Kauno maisto pramones ir prekybos mokymo centras (Λιθουανία).

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας