Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων χαιρετίζει την πρωτιά της Ηπείρου στην ικανοποίηση των επισκεπτών όπως αυτή αποτυπώνεται στο τελευταίο στατιστικό δελτίο του Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και στη μελέτη Greece Reputation Tracker αντίστοιχα.
Σύμφωνα με το τελευταίο απολογιστικό δελτίο του 2023 η Ήπειρος κατέκτησε την υψηλότερη θέση μεταξύ των υπόλοιπων περιφερειών της Ελλάδας στους δείκτες ικανοποίησης επισκεπτών καταγράφοντας Net Promoter Score 69, ακολουθούμενη από τις Κυκλάδες με 67 και τη Δυτική Μακεδονία με 64. Το Νet Ρromoter Score (Καθαρή Βαθμολογία Υποστηρικτών) είναι ένας δείκτης που στον κλάδο του μάρκετινγκ μετράει τον βαθμό εμπιστοσύνης των πελατών.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου της Ενωσης “Τα στοιχεία αυτά έρχονται να επισφραγίσουν για ακόμα μία φορά το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρουν όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά πρωτίστως πρόκειται για μια συλλογική διάκριση. Αυτή η επιτυχία οφείλεται αφενός στον επαγγελματισμό υπαλλήλων και επιχειρηματιών, αφετέρου στην κουλτούρα φιλοξενίας που διακρίνει τους κατοίκους της περιοχής. Πλέον ο επισκέπτης, Έλληνας ή ξένος, ερχόμενος στην Ήπειρο γνωρίζει πως θα τύχει καλής αντιμετώπισης από το ξενοδοχείο και το εστιατόριο που θα επιλέξει, μέχρι το ταξί που θα χρησιμοποιήσει ή τις επαφές που θα έχει με τους ντόπιους.
Σημαντικό χαρακτηριστικό που κάνει την περιοχή μας να ξεχωρίζει είναι βέβαια και η μοναδικότητά της. Σε κοντινή απόσταση συναντά κανείς εκπληκτικές παραλίες και μαγευτικά ορεινά χωριά, ανεξερεύνητα τοπία και κοσμοπολίτικα αστικά κέντρα, αρχαία μνημεία και σύγχρονη διασκέδαση.
Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα και με παλαιότερες έρευνες του ΙΝΣΕΤΕ, η Ήπειρος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται είτε στην πρώτη θέση είτε πολύ υψηλά στην κατάταξη μεταξύ των υπόλοιπων περιφερειών της Ελλάδας στην ικανοποίηση των επισκεπτών. Αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα της συνέπειας και της αξιοπιστίας των επαγγελματιών αλλά και όλων εκείνων που έρχονται σε επαφή με τους επισκέπτες μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας